Celerová polévka s tymiánem

Doba přípravy

20 minut

Doba čekání

45 minut

Množství

8 porcí

Kdo by řekl, že něco tak skvělého může být natolik jednoduché? Tato voňavá celerová polévka vás zachrání v časové nouzi, aniž byste slevovali z nároků na skvělou chuť. Opečený celer si parádně rozumí s voňavým tymiánem a bobkovým listem. Když se pak spojí s plnou chutí našeho vývaru a jemné smetany, získáte rychlovku, která nemá konkurenci.

Postup přípravy

Kroky přípravy

  1. Přilijte 1 litr uvařeného MAGGI Slepičího bujonu, osolte a opepřete.
  2. Vařte dalších 15 minut, až bude celer měkký.
  3. Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte polévku dohladka.
  4. Vlijte smetanu a nechte vše prohřát. Polévka by neměla bublat.
  5. Polévku nalijte do talíře a ozdobte tymiánem a opečenou slaninou.