Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

(0)
61 min
Snadný
Česká hovězí svíčková je neuvěřitelně syté a lahodné jídlo. Jemná chuť svíčkové v kombinaci s kořením a omáčkou vytvoří v našich ústech sedmé nebe a Maggi slepičí bujón nám umožní zvýraznit chuť koření a pokrm bude ještě lahodnější. Dobrou chuť!

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Slepičí bujón
10  g
hovězí maso
750  g
cibule
210  g
mrkev
1  větší
Palačinky, syrové
100  g
máslo
2  lžíce
citronová šťáva
1  lžíce
hladká mouka
2  lžíce
smetana
200  g
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
15.3 G
Energie
416.3 kcal
Tuky
20.8 G
Protein
45.1 G
Informace na porci

Postup

61 Minut
  • Krok 1

    5 min
    Zeleninu omyjeme a oloupeme, nakrájíme na kostičky.
  • Krok 2

    2 min
    Panenku omyjeme a potřeme solí a pepřem (nejlépe čerstvě mletým).
  • Krok 3

    3 min
    Maso vložíme do zapékací mísy, obložíme nakrájenou zeleninou a posypeme kořením. Do směsi přidáme máslo.
  • Krok 4

    20 min
    Připravené maso vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečte asi 20 minut, po 10 minutách maso obraťte.
  • Krok 5

    20 min
    Poté maso zalijeme vývarem připraveným z Maggi slepičího bujónu (asi 1 hrnek). Pečeme dalších 20 minut.
  • Krok 6

    5 min
    Maso vyjmeme z mísy a nakrájíme na plátky.
  • Krok 7

    5 min
    Vše, co zbylo v míse, rozmixujeme, přidáme smetanu a mouku, dokud není omáčka hustá.
  • Krok 8

    1 min
    Maso podáváme namočené v omáčce. Nejlepší k jídlu servírovat houskové knedlíky.
Svíčková na smetaně

Krok 1 z 8

Zeleninu omyjeme a oloupeme, nakrájíme na kostičky.

Svíčková na smetaně

Krok 2 z 8

Panenku omyjeme a potřeme solí a pepřem (nejlépe čerstvě mletým).

Svíčková na smetaně

Krok 3 z 8

Maso vložíme do zapékací mísy, obložíme nakrájenou zeleninou a posypeme kořením. Do směsi přidáme máslo.

Svíčková na smetaně

Krok 4 z 8

Připravené maso vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečte asi 20 minut, po 10 minutách maso obraťte.

Svíčková na smetaně

Krok 5 z 8

Poté maso zalijeme vývarem připraveným z Maggi slepičího bujónu (asi 1 hrnek). Pečeme dalších 20 minut.

Svíčková na smetaně

Krok 6 z 8

Maso vyjmeme z mísy a nakrájíme na plátky.

Svíčková na smetaně

Krok 7 z 8

Vše, co zbylo v míse, rozmixujeme, přidáme smetanu a mouku, dokud není omáčka hustá.

Svíčková na smetaně

Krok 8 z 8

Maso podáváme namočené v omáčce. Nejlepší k jídlu servírovat houskové knedlíky.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
6 + 5 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • česká kuchyně
  • Díkůvzdání
  • Dušená jídla
  • Evropská
  • Historická
  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • jiný
  • Místní
  • Mléčná / krémová základna
  • Narozeniny
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oslava
  • Podzim
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Příprava za studena
  • Rodinné jídlo
  • S masem
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Zelenina
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies