Připravte si výtečné vepřové ragú s jarní zeleninou a houbovou omáčkou. Jarní zelenina dodá svěžest a křupavost, houbová omáčka přidá krémovou a bohatou chuť, která skvěle doplňuje všechny ingredience.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
K zelenině může přidat uvařené těstoviny, bulgur, quinou.
Postup
25 Minut
Krok 1
10 min
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi.
Krok 2
5 min
Přidáme ředkvičky nakrájené na větší kusy, kedlubnu, chřest a společně orestujeme.
Krok 3
10 min
Ve smetaně si rozmícháme MAGGI nápady se žampiony a přivedeme k varu. Krátce provaříme a nalijeme do pánve k masu a zelenině.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití