Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Špízy z vepřové panenky

Špízy z vepřové panenky

(0)
390 min
Snadný
Špízy jsou neodmyslitelnou klasikou letních grilovaček. Vyzkoušejte náš tip, který vám pro špízy pomůže připravit šťavnaté a chuťově perfektní maso! Základem všeho je marinovat maso alespoň šest hodin v naší speciální marinádě ze zakysané smetany. Díky enzymům ve smetaně totiž maso neuvěřitelně zkřehne a pro špízy tak bude jako stvořené. Pak už jen připravte zeleninu se slaninou, které celému mixu dodají šťavnatou a jediněčnou chuť. Tato kombinace bude skutečným zázrakem na špejli!

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Vepřová panenka
1  kg
zakysaná smetana
1  balení
cibule
1  střední
MAGGI Harmonie chutí
1  lžíce
cuketa
1  větší
červená paprika
1  ks
dijonská hořčice
2  lžíce
anglická slanina
150  g
sůl
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
10 G
Energie
669.5 kcal
Tuky
43.6 G
Protein
59.9 G
Informace na porci

Postup

390 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Nejprve si připravte marinádu na maso ze 2 lžíc dijonské hořčice, 1 lžíci MAGGI Harmonie chutí, pepř , zakysané smetany a soli.
  • Krok číslo 2

    360 min
    Vše důkladně promíchejte a do marinády vložte nakrájenou vepřovou panenku spolu s jednou střední cibulí nakrájenou na větší kousky (aby se pak dala napíchat na špízky). Marinujte minimálně 6 hodin.
  • Krok číslo 3

    5 min
    Poté si připravte zeleninu - jednu cuketu a jednu papriku, ty nakrájejte a v míse zamíchejte s olivovým olejem.
  • Krok číslo 4

    20 min
    Maso si minimálně 30 minut před pečením vyndejte z lednice a před napichováním na špejli z něho stáhněte prsty marinádu. Panenku, cibuli, zeleninu a nakrájenou anglickou slaninu pak střídavě napichujte na špejle a takto připravené špízy pečte na grilu.
Špízy z vepřové panenky

Krok číslo 1 z 4

Nejprve si připravte marinádu na maso ze 2 lžíc dijonské hořčice, 1 lžíci MAGGI Harmonie chutí, pepř , zakysané smetany a soli.

Špízy z vepřové panenky

Krok číslo 2 z 4

Vše důkladně promíchejte a do marinády vložte nakrájenou vepřovou panenku spolu s jednou střední cibulí nakrájenou na větší kousky (aby se pak dala napíchat na špízky). Marinujte minimálně 6 hodin.

Špízy z vepřové panenky

Krok číslo 3 z 4

Krok číslo 3 Krok číslo 3

Poté si připravte zeleninu - jednu cuketu a jednu papriku, ty nakrájejte a v míse zamíchejte s olivovým olejem.

Špízy z vepřové panenky

Krok číslo 4 z 4

Krok číslo 4 Krok číslo 4 Krok číslo 4

Maso si minimálně 30 minut před pečením vyndejte z lednice a před napichováním na špejli z něho stáhněte prsty marinádu. Panenku, cibuli, zeleninu a nakrájenou anglickou slaninu pak střídavě napichujte na špejle a takto připravené špízy pečte na grilu.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
8 + 2 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Barbecue
  • česká kuchyně
  • Dušená jídla
  • Evropská
  • Grilovaný
  • Hlavní chod
  • Keto-Friendly
  • Klobásy
  • Letní
  • Narozeniny
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Odpoledne
  • Omáčka
  • Oslava
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Top jídla
  • Úvodní chod
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Zelenina

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Grilované zeleninové špízy

    Grilované zeleninové špízy

    35 min Snadný
  • Restované nudle s lososovými špízy, thajskou zeleninou wok a hráškovými lusky

    Restované nudle s lososovými špízy, thajskou zeleninou wok a hráškovými lusky

    25 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies