Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

0
220 min
Snadný
Toužíte čas od času zakousnout se do pořádného kusu masa? Není nad vepřovou pečeni! Když se kuchyní rozline neodolatelná vůně, strávníci ze všech koutů se začnou sbíhat k jednomu stolu. Dejte si pěkně na čas a maso pomaloučku podlévejte omáčkou z medu a hořčice, která zesílí už tak neodolatelné aroma i chuť. Sliny se sbíhají!

Ingredience

-
6
+

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vepřová krkovice
1 kg
hořčice
1 lžíce
sušený tymián
1 lžička
mletá hořčice
1 lžička
francouzská hořčice
1 lžíce
mletá, sladká paprika
1 lžička
česnek
1 lžička
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
374.09 kcal
Protein
28.7 G
Sacharidy
0.89 G
Tuky
20.33 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

220 Minut
Krok číslo 1
5 min
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
5 min
Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.
Krok číslo 3
120 min
Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.
Krok číslo 4
90 min
Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.
Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 1 z 4

Maso omyjte a osušte.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 2 z 4

Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 3 z 4

Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 4 z 4

Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno