Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

(0)
220min
Snadný
Toužíte čas od času zakousnout se do pořádného kusu masa? Není nad vepřovou pečeni! Když se kuchyní rozline neodolatelná vůně, strávníci ze všech koutů se začnou sbíhat k jednomu stolu. Dejte si pěkně na čas a maso pomaloučku podlévejte omáčkou z medu a hořčice, která zesílí už tak neodolatelné aroma i chuť. Sliny se sbíhají!

Ingredience

-
6
+

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vepřová krkovice
1  kg
hořčice
1  lžíce
sušený tymián
1  lžička
mletá hořčice
1  lžička
francouzská hořčice
1  lžíce
mletá, sladká paprika
1  lžička
česnek
1  lžička
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
374.09 kcal
Protein
28.7 G
Sacharidy
0.89 G
Tuky
20.33 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

220 Minut
Krok číslo 1
5 min
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
5 min
Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.
Krok číslo 3
120 min
Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.
Krok číslo 4
90 min
Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.
Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 1 z 4

Maso omyjte a osušte.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 2 z 4

Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 3 z 4

Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.

Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice

Krok číslo 4 z 4

Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.