Toužíte čas od času zakousnout se do pořádného kusu masa? Není nad vepřovou pečeni! Když se kuchyní rozline neodolatelná vůně, strávníci ze všech koutů se začnou sbíhat k jednomu stolu. Dejte si pěkně na čas a maso pomaloučku podlévejte omáčkou z medu a hořčice, která zesílí už tak neodolatelné aroma i chuť. Sliny se sbíhají!
Ingredience
6
Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.
Krok číslo 3
120 min
Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.
Krok číslo 4
90 min
Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.
Krok číslo 1
z
4
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
z
4
Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.
Krok číslo 3
z
4
Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.
Krok číslo 4
z
4
Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 1