Vepřová pečeně podlévaná omáčkou z medu a hořčice
220min
Snadný
Toužíte čas od času zakousnout se do pořádného kusu masa? Není nad vepřovou pečeni! Když se kuchyní rozline neodolatelná vůně, strávníci ze všech koutů se začnou sbíhat k jednomu stolu. Dejte si pěkně na čas a maso pomaloučku podlévejte omáčkou z medu a hořčice, která zesílí už tak neodolatelné aroma i chuť. Sliny se sbíhají!
vepřová krkovice
1 kg
2 lžíce
hořčice
1 lžíce
sušený tymián
1 lžička
mletá hořčice
1 lžička
francouzská hořčice
1 lžíce
mletá, sladká paprika
1 lžička
česnek
1 lžička
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
.
Výživové údaje
Energie
374.09 kcal
Protein
28.7 G
Sacharidy
0.89 G
Tuky
20.33 G
Informace na porci
Postup
220 Minut
Krok číslo 1
5 min
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
5 min
Smíchejte v misce suroviny na marinádu: tekutý bujón, med, hořčici a ostatní koření.
Krok číslo 3
120 min
Vzniklou pastou pečlivě potřete maso a nechejte marinovat nejméně 2 hodiny v chladničce.
Krok číslo 4
90 min
Maso pak pečte v troubě při 180 °C asi 1,5 hodiny, občas je polévejte vzniklým výpekem.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0