Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
V pánvi rozehřejte olej a opečte na něm nakrájenou cibuli a česnek 5–7 minut (dozlatova). Nechte vychladnout.
Vyložte obdélníkovou zapékací formu plátky slaniny (několik jich nechte navrch).
Do velké mísy nasypte strouhanku, přidejte mléko a nechte 5 minut odstát.
Pak přidejte osmaženou cibuli, rozmarýn, hořčici, vejce a maso. Osolte a opepřete, důkladně promíchejte.
Směs přendejte do připravené zapékací formy, maso přitlačte a navrch položte zbývající plátky slaniny.
Vložte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte asi 60 minut. Podávejte studené s tatarskou omáčkou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití