Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Vepřová krkovice v pivní marinádě

Vepřová krkovice v pivní marinádě

(0)
145 min
středně pokročilí
Letní večery jsou jako stvořené na grilování s přáteli. A bez šťavnaté krkovičky se žádná zahradní párty zkrátka neobejde! Základem úspěchu je marináda, do které maso předem naložíte. Plátky určitě nerozklepávejte, abyste neporušili jejich strukturu - veškerá šťáva potom zůstane uvnitř. Pak už jen maso zprudka ogrilujte, servírujte a přijímejte umaštěné gratulace od spokojených hostů.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vepřová krkovička
750  g
olivový olej
2  lžíce
MAGGI Tekuté koření
1  lžička
česnek
1  stroužek
Pivo
100  g
med
1  lžíce
hořčice
2  lžíce
rozmarýn
2  lžičky
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
majonéza
4  lžíce
citronová šťáva
1  lžička
hořčice
1  lžíce
med
1  lžíce
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
10.1 G
Energie
558.8 kcal
Tuky
39.6 G
Protein
37.9 G
Informace na porci

Postup

145 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Nejdříve si připravte marinádu. Do mísy dejte olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
  • Krok číslo 2

    120 min
    Vepřovou krkovičku nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v chladničce odpočívat nejméně 2 hodiny.
  • Krok číslo 3

    10 min
    Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilované nechte maso ještě několik minut odpočívat, až potom ho začněte krájet.
  • Krok číslo 4

    5 min
    V misce si připravíme medově-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.
  • Krok číslo 5

    5 min
    Hotové steaky podávejte s medově-hořčicovým dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.
Vepřová krkovice v pivní marinádě

Krok číslo 1 z 5

Nejdříve si připravte marinádu. Do mísy dejte olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

Vepřová krkovice v pivní marinádě

Krok číslo 2 z 5

Vepřovou krkovičku nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v chladničce odpočívat nejméně 2 hodiny.

Vepřová krkovice v pivní marinádě

Krok číslo 3 z 5

Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilované nechte maso ještě několik minut odpočívat, až potom ho začněte krájet.

Vepřová krkovice v pivní marinádě

Krok číslo 4 z 5

V misce si připravíme medově-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.

Vepřová krkovice v pivní marinádě

Krok číslo 5 z 5

Hotové steaky podávejte s medově-hořčicovým dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
10 + 2 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Barbecue
  • česká kuchyně
  • Dušená jídla
  • Evropská
  • Grilovaný
  • Hlavní chod
  • Letní
  • Nízký cukr
  • Omáčka
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Top jídla
  • Úvodní chod
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Vepřová panenka s baby špenátem.

    Vepřová panenka s baby špenátem.

    67 min Snadný
  • Vepřová krkovice ve vlastní omáčce

    Vepřová krkovice ve vlastní omáčce

    826 min Snadný
  • Studená vepřová pečeně

    Studená vepřová pečeně

    89 min Snadný
  • Vepřová žebírka

    Vepřová žebírka

    90 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies