Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Nejdříve si připravte marinádu. Do mísy dejte olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Vepřovou krkovičku nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v chladničce odpočívat nejméně 2 hodiny.
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilované nechte maso ještě několik minut odpočívat, až potom ho začněte krájet.
V misce si připravíme medově-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem.
Hotové steaky podávejte s medově-hořčicovým dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.