
Vepřová krkovice v pivní marinádě
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 minKrok číslo 2
120 minKrok číslo 3
5 minKrok číslo 4
5 minKrok číslo 5
5 min
Krok číslo 1 z 5
Nejprve si připravte marinádu. Dejte do mísy olivový olej, hořčici, česnek, černé pivo, med, rozmarýn a MAGGI Tekuté koření. Vše důkladně promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

Krok číslo 2 z 5
Vepřovou krkovici nakrájejte na asi 2 cm silné plátky. Dejte je do uzavíratelné nádoby, ve které se budou marinovat, a zalijte připravenou marinádou. Nechte je v lednici odpočívat nejméně 2 hodiny.

Krok číslo 3 z 5
Steaky pečte z obou stran na rozpáleném grilu. Po ogrilování nechte maso ještě několik minut odpočívat, až pak ho začněte krájet.

Krok číslo 4 z 5
V misce si připravíme medovo-hořčičný dip smícháním všech ingrediencí. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.

Krok číslo 5 z 5
Hotové steaky podávejte s medovo-hořčičným dipem a grilovanou zeleninou nebo pečivem.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0