Zdá se, jako by pro sebe brokolice, žampiony, smetana a výrazný parmezán byly přímo stvořeny. Až se tato sestava sejde v hrnci kouřících špaget, budete mít ten samý pocit! Užijte si sytou pochoutku, kterou si díky nenáročným ingrediencím můžete nachystat prakticky kdykoliv. Vaření ze surovin "co dům dal" nikdy nebylo lepší!
Ingredience
2
Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
V litinovém hrnci rozehřejte máslo a na něm osmahněte nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidejte na plátky nakrájený česnek, na čtvrtky nakrájené žampiony a společně zprudka smažte asi 2 minuty.
Krok číslo 2
4 min
Teď do hrnce přidejte na větší růžičky rozebranou brokolici, syrové špagety nebo jiné těstoviny, olivový olej, špetku pepře a 600 ml horkého vývaru z jednoho MAGGI Slepičího bujónu.
Krok číslo 3
8 min
Těstoviny v hrnci uspořádejte tak, aby byly pod hladinou tekutiny, hrnec přiklopte a vařte 8 minut.
Krok číslo 4
2 min
Pokud jsou těstoviny po této době témeř uvařené, přidejte do hrnce smetanu a strouhaný parmazán, vše zamíchejte a vařte odklopené další dvě minuty.
Krok číslo 5
1 min
Nakonec hotový pokrm ochutnejte a dle potřeby dosolte.
Krok číslo 1
z
5
V litinovém hrnci rozehřejte máslo a na něm osmahněte nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidejte na plátky nakrájený česnek, na čtvrtky nakrájené žampiony a společně zprudka smažte asi 2 minuty.
Krok číslo 2
z
5
Teď do hrnce přidejte na větší růžičky rozebranou brokolici, syrové špagety nebo jiné těstoviny, olivový olej, špetku pepře a 600 ml horkého vývaru z jednoho MAGGI Slepičího bujónu.
Krok číslo 3
z
5
Těstoviny v hrnci uspořádejte tak, aby byly pod hladinou tekutiny, hrnec přiklopte a vařte 8 minut.
Krok číslo 4
z
5
Pokud jsou těstoviny po této době témeř uvařené, přidejte do hrnce smetanu a strouhaný parmazán, vše zamíchejte a vařte odklopené další dvě minuty.
Krok číslo 5
z
5
Nakonec hotový pokrm ochutnejte a dle potřeby dosolte.
Recept jako PDF
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0