Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Celer, mrkev, cibuli a petržel nakrájejte najemno. Na pánev přidejte olej, nakrájenou zeleninu a posypte špetkou soli. Za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni asi 10 minut
Zvyšte teplotu na střední výkon a přimíchejte k zelenině hovězí a vepřové mleté maso. Asi po 10 minutách osolte, opepřete, přidejte třetinu vývaru a duste 5 minut. Poté přidejte druhou třetinu, nechte dalších 10 minut probublávat a nakonec vlijte všechen zbývající vývar. Přidejte MAGGI Rajčatovou omáčku na italský způsob, hrnec přikryjte a za občasného míchání na mírném ohni vařte asi 15–20 minut.
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu, sceďte a smíchejte na pánvi společně s masem a rajčatovou omáčkou. Podávejte s bazalkou a parmazánem.