Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Špízy z vepřové panenky

(0)
390min
Snadný
Špízy jsou neodmyslitelnou klasikou letních grilovaček. Vyzkoušejte náš tip, který vám pro špízy pomůže připravit šťavnaté a chuťově perfektní maso! Základem všeho je marinovat maso alespoň šest hodin v naší speciální marinádě ze zakysané smetany. Díky enzymům ve smetaně totiž maso neuvěřitelně zkřehne a pro špízy tak bude jako stvořené. Pak už jen připravte zeleninu se slaninou, které celému mixu dodají šťavnatou a jediněčnou chuť. Tato kombinace bude skutečným zázrakem na špejli!

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vepřová panenka
1  střední
zakysaná smetana
1  balení
cibule
1  střední
1  lžíce
cuketa
1  ks
červená paprika
1  ks
dijonská hořčice
2  lžíce
anglická slanina
150  g
sůl
1  špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
601.15 kcal
Protein
34 G
Sacharidy
8.64 G
Tuky
47.24 G
Informace na porci
Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno