Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizoto s hráškem a chorizem

0
25 min
Snadný
Přestaňte si lámat hlavu s hledáním ideální verze rizota. Právě jste ho našli v tomto receptu! Těžko říct, jestli je to křupavá slanina, peprné chorizo nebo sladký hrášek, které tomuto rizotu dodávají jeho jedinečnou chuť. Jisté ale je, že si po této explozi chutí jednoduše budete muset přidat.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

olivový olej
1 lžíce
slanina
100 g
šalotka
2 ks
česnek
2 stroužky
rýže
300 g
mražený hrášek
300 g

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
460.83 kcal
Protein
12.95 G
Sacharidy
70.09 G
Tuky
14.48 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

25 Minut
Krok číslo 1
5 min
V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
Krok číslo 2
1 min
Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
Krok číslo 3
14 min
Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
Krok číslo 4
5 min
Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.
Rizoto s hráškem a chorizem

Krok číslo 1 z 4

V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.

Rizoto s hráškem a chorizem

Krok číslo 2 z 4

Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.

Rizoto s hráškem a chorizem

Krok číslo 3 z 4

Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.

Rizoto s hráškem a chorizem

Krok číslo 4 z 4

Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno