Přestaňte si lámat hlavu s hledáním ideální verze rizota. Právě jste ho našli v tomto receptu! Těžko říct, jestli je to křupavá slanina, peprné chorizo nebo sladký hrášek, které tomuto rizotu dodávají jeho jedinečnou chuť. Jisté ale je, že si po této explozi chutí jednoduše budete muset přidat.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
Krok číslo 2
1 min
Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
Krok číslo 3
14 min
Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
Krok číslo 4
5 min
Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.
Krok číslo 1
z
4
V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
Krok číslo 2
z
4
Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
Krok číslo 3
z
4
Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
Krok číslo 4
z
4
Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0