Rizoto s hráškem a chorizem
25min
Snadný
Přestaňte si lámat hlavu s hledáním ideální verze rizota. Právě jste ho našli v tomto receptu! Těžko říct, jestli je to křupavá slanina, peprné chorizo nebo sladký hrášek, které tomuto rizotu dodávají jeho jedinečnou chuť. Jisté ale je, že si po této explozi chutí jednoduše budete muset přidat.
olivový olej
1 lžíce
slanina
100 g
šalotka
2 ks
česnek
2 stroužky
rýže
300 g
1 kostka
mražený hrášek
300 g
.
Výživové údaje
Energie
460.83 kcal
Protein
12.95 G
Sacharidy
70.09 G
Tuky
14.48 G
Informace na porci
Postup
25 Minut
Krok číslo 1
5 min
V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
Krok číslo 2
1 min
Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
Krok číslo 3
14 min
Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
Krok číslo 4
5 min
Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0