Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

(0)
48min
Snadný
Jsou to právě pečená rajčata, cukr a voňavý rozmarýn, které dávají této řecké polévce její neopakovatelnou a specifickou chuť. Nechte všechny ingredience probublávat v troubě a sledujte, jak se šťáva z nich pomalu spojuje dohromady. Po rozmixování vás omámí nejen podmanivá vůně, ale i neskutečně červená barva, která bude ihned lákat k ochutnání. Jako třešinku na dort přidejte křupavý sýr halloumi a rajské hodování může začít!

Ingredience

3

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
rajče
10  ks
cibule
0.5  ks
česnek
2  stroužky
cukr krupice
2  lžíce
olivový olej
1  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
rozmarýn
2  snítky
Maggi Zeleninový bujón
1  kostka
sýr halloumi
1  balení
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Energie
221.55 kcal
Protein
24.54 G
Sacharidy
18.72 G
Tuky
5.84 G
Informace na porci

Postup

48 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Rajčata nakrájejte na silnější plátky a dejte je do olivovým olejem vymazané zapékací mísy.
  • Krok číslo 2

    5 min
    Cibuli nakrájejte na měsíčky a smíchejte s rajčaty. Vše osolte, opepřete, posypte krupicovým cukrem a zakápněte olivovým olejem. Na zeleninu položte 2 snítky rozmarýnu. Nyní 1 kostku MAGGI Zeleninového bujónu zalijte 500 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
  • Krok číslo 3

    20 min
    Dejte péct na 180-200 °C, dokud rajčata nezačnou mírně zlátnout a bublat a cukr se nezačne rozpouštět (cca 20 minut).
  • Krok číslo 4

    10 min
    Na dalších 10 minut do mísy k rajčatům zamíchejte na plátky nakrájený česnek a ještě asi 5 minut vše pečte.
  • Krok číslo 5

    1 min
    Pak směs přendejte do hrnce a tyčovým mixérem ji rozmixujte do hladka.
  • Krok číslo 6

    2 min
    Nyní do rajčat nalijte připravený MAGGI Hovězí bujón, polévku provařte a dle chuti dosolte a opepřete.
  • Krok číslo 7

    5 min
    Na pánvi s kapkou olivového oleje opečte asi 3 plátky sýru Halloumi, který poté nakrájejte na kostičky a podávejte s horkou polévkou.
Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 1 z 7

Rajčata nakrájejte na silnější plátky a dejte je do olivovým olejem vymazané zapékací mísy.

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 2 z 7

Cibuli nakrájejte na měsíčky a smíchejte s rajčaty. Vše osolte, opepřete, posypte krupicovým cukrem a zakápněte olivovým olejem. Na zeleninu položte 2 snítky rozmarýnu. Nyní 1 kostku MAGGI Zeleninového bujónu zalijte 500 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 3 z 7

Dejte péct na 180-200 °C, dokud rajčata nezačnou mírně zlátnout a bublat a cukr se nezačne rozpouštět (cca 20 minut).

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 4 z 7

Na dalších 10 minut do mísy k rajčatům zamíchejte na plátky nakrájený česnek a ještě asi 5 minut vše pečte.

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 5 z 7

Pak směs přendejte do hrnce a tyčovým mixérem ji rozmixujte do hladka.

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 6 z 7

Nyní do rajčat nalijte připravený MAGGI Hovězí bujón, polévku provařte a dle chuti dosolte a opepřete.

Polévka z pečených rajčat a sýrem Halloumi

Krok číslo 7 z 7

Na pánvi s kapkou olivového oleje opečte asi 3 plátky sýru Halloumi, který poté nakrájejte na kostičky a podávejte s horkou polévkou.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!

Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objevte více

  • Oběd
  • Polévka
  • Rodinné jídlo
  • Večeře

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Hovězí steak se švěstkovou omáčkou

    Hovězí steak se švěstkovou omáčkou

    30 min středně pokročilí
  • Dýňová polévka

    Dýňová polévka

    55 min Snadný
  • Mexická polévka

    Mexická polévka

    40 min Snadný
  • Dýňové risotto s modrým sýrem a ořechy

    Dýňové risotto s modrým sýrem a ořechy

    45 min středně pokročilí

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies