Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Rajčata nakrájejte na silnější plátky a dejte je do olivovým olejem vymazané zapékací mísy.
Cibuli nakrájejte na měsíčky a smíchejte s rajčaty. Vše osolte, opepřete, posypte krupicovým cukrem a zakápněte olivovým olejem. Na zeleninu položte 2 snítky rozmarýnu. Nyní 1 kostku MAGGI Zeleninového bujónu zalijte 500 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
Dejte péct na 180-200 °C, dokud rajčata nezačnou mírně zlátnout a bublat a cukr se nezačne rozpouštět (cca 20 minut).
Na dalších 10 minut do mísy k rajčatům zamíchejte na plátky nakrájený česnek a ještě asi 5 minut vše pečte.
Pak směs přendejte do hrnce a tyčovým mixérem ji rozmixujte do hladka.
Nyní do rajčat nalijte připravený MAGGI Hovězí bujón, polévku provařte a dle chuti dosolte a opepřete.
Na pánvi s kapkou olivového oleje opečte asi 3 plátky sýru Halloumi, který poté nakrájejte na kostičky a podávejte s horkou polévkou.