Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polévka z hlívy ústřičné

0
20 min
Snadný
Polévka z hlívy ústřičné je skutečný životabudič! Příprava vám zabere jen pár minut, uvaříte ji i ze základních ingrediencí a její plná chuť vás zaručeně postaví na nohy. Připravte si poctivý základ ze zpěněné cibule a česneku, ke které bude stačit přidat koření a připravený vývar. Všechny ingredience se krásně spojí v jedno a polévce dodají vše, co na ní máte rádi - sílu, chuť i to něco navíc, k čemu se budete chtít neustále vracet.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

hlíva ústřičná
300 g
cibule
1 menší
sádlo
1 lžíce
česnek
1 stroužek
mletá, sladká paprika
1 lžíce
MAGGI Hovězí bujón
1 kostka
kmín
0.5 lžička
majoránka
1 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
79.29 kcal
Protein
2.99 G
Sacharidy
7.32 G
Tuky
4.38 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

20 Minut
Krok číslo 1
5 min
Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku.
Krok číslo 2
15 min
Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.
Polévka z hlívy ústřičné

Krok číslo 1 z 2

Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku.

Polévka z hlívy ústřičné

Krok číslo 2 z 2

Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno