Polévka z hlívy ústřičné
20min
Snadný
Polévka z hlívy ústřičné je skutečný životabudič! Příprava vám zabere jen pár minut, uvaříte ji i ze základních ingrediencí a její plná chuť vás zaručeně postaví na nohy. Připravte si poctivý základ ze zpěněné cibule a česneku, ke které bude stačit přidat koření a připravený vývar. Všechny ingredience se krásně spojí v jedno a polévce dodají vše, co na ní máte rádi - sílu, chuť i to něco navíc, k čemu se budete chtít neustále vracet.
hlíva ústřičná
300 g
cibule
1 menší
sádlo
1 lžíce
česnek
1 stroužek
mletá, sladká paprika
1 lžíce
MAGGI Hovězí bujón
1 kostka
kmín
0.5 lžička
majoránka
1 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
.
Výživové údaje
Energie
79.29 kcal
Protein
2.99 G
Sacharidy
7.32 G
Tuky
4.38 G
Informace na porci
Postup
20 Minut
Krok číslo 1
5 min
Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku.
Krok číslo 2
15 min
Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0