Polévka z hlívy ústřičné je skutečný životabudič! Příprava vám zabere jen pár minut, uvaříte ji i ze základních ingrediencí a její plná chuť vás zaručeně postaví na nohy. Připravte si poctivý základ ze zpěněné cibule a česneku, ke které bude stačit přidat koření a připravený vývar. Všechny ingredience se krásně spojí v jedno a polévce dodají vše, co na ní máte rádi - sílu, chuť i to něco navíc, k čemu se budete chtít neustále vracet.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku.
Krok číslo 2
15 min
Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.
Krok číslo 1
z
2
Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku.
Krok číslo 2
z
2
Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0