Víkendové jídlo: chřest pečený v listovém těstě . Na sobotní párty si můžete udělat větší množství a podávat s kečupem. A co zbyde - dát do lednice a druhý den ohřát v toustovači na teplý oběd.
Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Chřest důkladně očistíme, rozpůlíme a 10 minut povaříme ve vodě s kořením Harmonie chuti, scedíme a vychladíme.
Obalíme každý kousek chřestu v sýru. Těsto rozválíme, nakrájíme na 6 dlouhých trojúhelníčků a na kraj položíme 2 kusy chřestu obaleného v sýru a půlku párku, poté zabalíme do těsta. Uděláme to tak u všech.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme 15-20 minut dozlatova.
Podávejte horké s kačupem.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití