Alobal do kterého později zabalíte filet lososa potřete tenkou vrstvou olivového oleje.
Krok číslo 2
4 min
Do misky vymačkejte šťávu z poloviny pomeranče a zamíchejte do ní libovolné koření na ryby, med a nasekanou chilli papričku. Vzhledem k tomu, že maso lososa je hodně tučné, není třeba přidávat do marinády olej.
Krok číslo 3
2 min
Filet lososa položte kůží dolů na omaštěný alobal, lehce posolte, opeřete čerstvě mletým pepřem a potřete ho připravenou marinádou.
Krok číslo 4
1 min
Maso zabalte do alobalu a položte na mřížku rozpáleného grilu.
Krok číslo 5
15 min
Lososa grilujte cca 10-15 minut.
Krok číslo 6
2 min
Hotové rybí maso můžete podávat s čerstvým koriandrem, nakrájenými plátky avokáda, limetek či pomernačů.
Krok číslo 1
z
6
Alobal do kterého později zabalíte filet lososa potřete tenkou vrstvou olivového oleje.
Krok číslo 2
z
6
Do misky vymačkejte šťávu z poloviny pomeranče a zamíchejte do ní libovolné koření na ryby, med a nasekanou chilli papričku. Vzhledem k tomu, že maso lososa je hodně tučné, není třeba přidávat do marinády olej.
Krok číslo 3
z
6
Filet lososa položte kůží dolů na omaštěný alobal, lehce posolte, opeřete čerstvě mletým pepřem a potřete ho připravenou marinádou.
Krok číslo 4
z
6
Maso zabalte do alobalu a položte na mřížku rozpáleného grilu.
Krok číslo 5
z
6
Lososa grilujte cca 10-15 minut.
Krok číslo 6
z
6
Hotové rybí maso můžete podávat s čerstvým koriandrem, nakrájenými plátky avokáda, limetek či pomernačů.