Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Recepty dle kategorie
  • Grilování
  • Italské
  • Asijské
  • Hlavní chod
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Recepty dle kategorie
  • Grilování
  • Italské
  • Asijské
  • Hlavní chod
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality

Kachní rillet

(0)
400min
středně pokročilí
Kachní rillet se stane skutečnou hvězdou na každém pohoštění! Víno i sádlo dodá pečenému masu plnou chuť a to se po dlouhém pečení doslova rozpadne ve vlastní šťávě. Užívejte si vůni, která se bude linout z trouby a pusťte se do přípravy na zavařování. Až s ním budete hotoví, bude na vás čekat zakonzervovaná delikatesa, po které budete moct sáhnout kdykoliv budete mít chuť. Ať už pro servírování na oslavy nebo při tajném večerním mlsání.

Ingredience

6

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kachní prsa
2  ks
kmín
1  lžička
rozmarýn
1  snítka
tymián
1  snítka
bílé víno
100  ml
MAGGI Slepičí bujón
1  kostka
kachní sádlo
1  lžíce
sůl
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Energie
152.93 kcal
Protein
18.4 G
Sacharidy
3.39 G
Tuky
6.47 G
Informace na porci

Postup

400 Minut
  • Krok číslo 1

    15 min
    Do litinového pekáče dejte péct kachní stehna, která důkladně osolte a okmínujte. Ke kachně přidejte bylinky a bílé víno.
  • Krok číslo 2

    150 min
    Pečte přiklopené při 150 °C cca 2,5 hodiny.
  • Krok číslo 3

    20 min
    Z pekáče vyndejte kachnu a maso důkladně oberte od kostí.
  • Krok číslo 4

    15 min
    Dejte ho do hrnce k sádlu a šťávě a společně na sporáku vařte na mírném plameni, dokud se maso nezačne rozpadat na vlákna.
  • Krok číslo 5

    15 min
    Ke konci vaření podlévejte bujónem (max. 300 ml) a už bez poklice ho nechte vyvařit.
  • Krok číslo 6

    180 min
    Hotové maso přendejte do uzavíratelných sklenic, zalijte sádlem a nechte vychladnout do lednice.
  • Krok číslo 7

    5 min
    Podávejte s čerstvým pečivem a brusinkami.
Kachní rillet

Krok číslo 1 z 7

Do litinového pekáče dejte péct kachní stehna, která důkladně osolte a okmínujte. Ke kachně přidejte bylinky a bílé víno.

Kachní rillet

Krok číslo 2 z 7

Pečte přiklopené při 150 °C cca 2,5 hodiny.

Kachní rillet

Krok číslo 3 z 7

Z pekáče vyndejte kachnu a maso důkladně oberte od kostí.

Kachní rillet

Krok číslo 4 z 7

Dejte ho do hrnce k sádlu a šťávě a společně na sporáku vařte na mírném plameni, dokud se maso nezačne rozpadat na vlákna.

Kachní rillet

Krok číslo 5 z 7

Ke konci vaření podlévejte bujónem (max. 300 ml) a už bez poklice ho nechte vyvařit.

Kachní rillet

Krok číslo 6 z 7

Hotové maso přendejte do uzavíratelných sklenic, zalijte sádlem a nechte vychladnout do lednice.

Kachní rillet

Krok číslo 7 z 7

Podávejte s čerstvým pečivem a brusinkami.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!

Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objevte více

  • evropský
  • Malé jídlo
  • Předkrm
  • přicházející
  • Svačina
  • Tapas

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Kuře pečené na kořenové zelenině

    90 min středně pokročilí
  • Konfitovaná kachní stehna

    207 min středně pokročilí
  • Hovězí steak obchodníka s vínem

    46 min středně pokročilí
  • Dušené hovězí maso na víně

    332 min Náročný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies