Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Hovězí steak obchodníka s vínem

Hovězí steak obchodníka s vínem

(0)
46 min
středně pokročilí
Kdo by řekl, že jedno máslo vypije až dvě deci vína? Právě v červeném se skrývá základ jeho vynikající chuti, která je ke steaku jako stvořená! Tajemstvím je ideální poměr mezi vínem, šalotkou a hovězím vývarem, který hravě zastoupí náš MAGGI Hovězí bujón. Nechte máslo odpočívat v lednici a pusťte se do přípravy šťavnatého steaku. Až ochutnáte první sousto, bude vám jasné, že lepšího společníka by váš steak hledal jen těžko!

Ingredience

2

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vyzrálé hovězí steaky
2  ks
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
máslo
1  lžíce
šalotka
1  ks
Červené víno
2  dl
MAGGI Hovězí bujón
0.5  kostka
lístky plocholisté petržele
1  lžíce
citronová šťáva
1  lžička
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
7.2 G
Energie
623.2 kcal
Tuky
37 G
Protein
47.7 G
Informace na porci

Postup

46 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Maso na steaky musí být správně vyzrálé, kupte si proto hovězí maso určené ke grilování. Vyndejte ho z lednice asi 30 minut před grilováním a vetřete do něj čerstvě nadrcený pepř.
  • Krok číslo 2

    15 min
    Nyní připravíme máslo obchodníka s vínem. Najemno nasekanou šalotku dejte do kastrůlku a zalijte ji červeným vínem. Nezakryté je společně nechte vařit, dokud se polovina vína neodpaří. Polovinu kostky MAGGI Hovězího bujónu zalijte vroucí vodou a nechte rozpustit. Nyní hovězí bujón nalijte do hrnce a znovu vařte, dokud se veškerá tekutina neztratí. Povařenou šalotku nechte vychladnout a pak ji přendejte do misky.
  • Krok číslo 3

    5 min
    Přidejte k ní máslo, nasekanou plocholistou petržel a trochu citrónové šťávy. Společně smíchejte a takto připravené máslo dejte na chvíli do lednice více ztuhnout.
  • Krok číslo 4

    10 min
    Nyní je čas na maso. Gril rozpalte na minimálně 200 °C. Oba opepřené steaky osolte z obou stran a vložte na rozpálený rošt grilu. Maso ugrilujte tak, jak ho máte rádi.
  • Krok číslo 5

    15 min
    Hotové steaky nechte chvíli odpočinout a pak je podávejte s připraveným máslem.
Hovězí steak obchodníka s vínem

Krok číslo 1 z 5

Maso na steaky musí být správně vyzrálé, kupte si proto hovězí maso určené ke grilování. Vyndejte ho z lednice asi 30 minut před grilováním a vetřete do něj čerstvě nadrcený pepř.

Hovězí steak obchodníka s vínem

Krok číslo 2 z 5

Nyní připravíme máslo obchodníka s vínem. Najemno nasekanou šalotku dejte do kastrůlku a zalijte ji červeným vínem. Nezakryté je společně nechte vařit, dokud se polovina vína neodpaří. Polovinu kostky MAGGI Hovězího bujónu zalijte vroucí vodou a nechte rozpustit. Nyní hovězí bujón nalijte do hrnce a znovu vařte, dokud se veškerá tekutina neztratí. Povařenou šalotku nechte vychladnout a pak ji přendejte do misky.

Hovězí steak obchodníka s vínem

Krok číslo 3 z 5

Přidejte k ní máslo, nasekanou plocholistou petržel a trochu citrónové šťávy. Společně smíchejte a takto připravené máslo dejte na chvíli do lednice více ztuhnout.

Hovězí steak obchodníka s vínem

Krok číslo 4 z 5

Nyní je čas na maso. Gril rozpalte na minimálně 200 °C. Oba opepřené steaky osolte z obou stran a vložte na rozpálený rošt grilu. Maso ugrilujte tak, jak ho máte rádi.

Hovězí steak obchodníka s vínem

Krok číslo 5 z 5

Hotové steaky nechte chvíli odpočinout a pak je podávejte s připraveným máslem.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
14 + 3 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • Keto-Friendly
  • Nízký cukr
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Top jídla
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Dušené hovězí maso na víně

    Dušené hovězí maso na víně

    332 min Náročný
  • Bibimbap - korejský pokrm s hovězím masem

    Bibimbap - korejský pokrm s hovězím masem

    35 min Snadný
  • Guláš s hovězím masem a dýní

    Guláš s hovězím masem a dýní

    80 min Snadný
  • Hovězí a zeleninová polévka

    Hovězí a zeleninová polévka

    57 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies