Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Maso na steaky musí být správně vyzrálé, kupte si proto hovězí maso určené ke grilování. Vyndejte ho z lednice asi 30 minut před grilováním a vetřete do něj čerstvě nadrcený pepř.
Nyní připravíme máslo obchodníka s vínem. Najemno nasekanou šalotku dejte do kastrůlku a zalijte ji červeným vínem. Nezakryté je společně nechte vařit, dokud se polovina vína neodpaří. Polovinu kostky MAGGI Hovězího bujónu zalijte vroucí vodou a nechte rozpustit. Nyní hovězí bujón nalijte do hrnce a znovu vařte, dokud se veškerá tekutina neztratí. Povařenou šalotku nechte vychladnout a pak ji přendejte do misky.
Přidejte k ní máslo, nasekanou plocholistou petržel a trochu citrónové šťávy. Společně smíchejte a takto připravené máslo dejte na chvíli do lednice více ztuhnout.
Nyní je čas na maso. Gril rozpalte na minimálně 200 °C. Oba opepřené steaky osolte z obou stran a vložte na rozpálený rošt grilu. Maso ugrilujte tak, jak ho máte rádi.
Hotové steaky nechte chvíli odpočinout a pak je podávejte s připraveným máslem.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití