Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Smíchejte je s arašídovým olejem, kořením Maggi, medem, mletým hovězím masem a krátce marinujte.
Mrkev omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Cuketu očistíme, omyjeme a nakrájíme na poloviční plátky. Nemíchejte různé druhy zeleniny. Fazolové klíčky důkladně omyjte a osušte.
Papriky omyjte, odstraňte semínka a bílé blány a poté je nakrájejte na tenké proužky. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Houby shiitake omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.
Rýži uvaříme ve vodě podle návodu na obalu.
Veškerou zeleninu po částech orestujte na řepkovém oleji (opékejte zvlášť). Zeleninu osolte a opepřete, vyjměte z pánve a přikryjte alobalem, aby zůstala teplá.
Marinované mleté maso orestujeme na pánvi. A až bude hotová, odstavte a přikryjte.
Vejce orestujte na pánvi. Dochuťte solí a pepřem. Uvařenou rýži rozdělíme do misek. Navrch položte pečenou zeleninu a mleté maso, poté smažená vejce.
Smíchejte sójovou omáčku, chilli omáčku, přidejte koření a zakápněte MAGGI tekutým kořením. Ozdobte bibimbap sezamovými semínky a zalejte omáčkou.