Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Dušené hovězí maso na víně

Dušené hovězí maso na víně

(0)
332 min
Náročný
Hovězí maso, kořenová zelenina a červené víno spolu dokáží probublávat i několik hodin. Během této doby si dokáží předat jen to nejlepší. Dejte ingrediencím čas a nespěchejte na ně. Odmění se vám neuvěřitelně výraznou chutí, která vás donutí vyjíst i ten největší hrnec. Samotné hodování pak skvěle doplní víno, které jste na hovězí nepoužili. Co víc si přát?

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
hovězí maso z krku
750  g
MAGGI Hovězí bujón
1  kostka
cibule
1  větší
česnek
2  stroužky
kořenová petržel
1  střední
Červené víno
2  dl
mrkev
1  střední
bobkový list
3  ks
nové koření
1  lžička
jalovec
1  lžička
rozmarýn
1  snítka
sádlo
1  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
15.8 G
Energie
393.7 kcal
Tuky
14.2 G
Protein
42.7 G
Informace na porci

Postup

332 Minut
  • Krok 1

    10 min
    Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.
  • Krok 2

    1 min
    V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.
  • Krok 3

    10 min
    V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.
  • Krok 4

    10 min
    Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.
  • Krok 5

    1 min
    Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.
  • Krok 6

    300 min
    Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.
Dušené hovězí maso na víně

Krok 1 z 6

Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.

Dušené hovězí maso na víně

Krok 2 z 6

V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.

Dušené hovězí maso na víně

Krok 3 z 6

V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.

Dušené hovězí maso na víně

Krok 4 z 6

Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.

Dušené hovězí maso na víně

Krok 5 z 6

Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.

Dušené hovězí maso na víně

Krok 6 z 6

Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Evropská
  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Tradiční
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Dušené cukety s bulgurem

    Dušené cukety s bulgurem

    43 min Snadný
  • Dušené bílé zelí

    Dušené bílé zelí

    30 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies