Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.
V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.
V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.
Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.
Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.
Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.