Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boloňské špagety

0
45 min
Snadný
Boloňské špagety po právu patří mezi hvězdy italské kuchyně! Podlehněte i vy kouzlu Itálie a připravte si omáčku, kterou budete jednoduše milovat.Pro skutečný gurmánský zážitek nemusíte shánět náročné ingredience! K mrkvi, cibuli a česneku vám stačí přidat mleté maso a konzervovaná rajčata, která skvěle dochutí naše MAGGI Tekuté koření. Za pár minut si tak bez námahy vykouzlíte kousek prosluněné Itálie u vás doma.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

mleté hovězí maso
250 g
špagety
1 balení
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
mrkev
1 ks
loupaná krájená rajčata
1 plechovka
olivový olej
2 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
strouhaný parmazán
1 lžíce

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
756.8 kcal
Protein
38.83 G
Sacharidy
92.2 G
Tuky
25.67 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

45 Minut
Krok číslo 1
15 min
Očistěte mrkev, oloupejte cibuli a nakrájejte je na malé kostky. Rozpálenou pánev pokapejte olivovým olejem a mrkev s cibulí začněte restovat. Po změknutí přidejte najemno nakrájený česnek a restujte další dvě minuty, poté přidejte mleté maso.
Krok číslo 2
20 min
Až bude maso hezky propečené, přidejte konzervu rajčat, sůl, pepř a MAGGI Tekuté koření. Na mírném ohni duste 20 minut.
Krok číslo 3
10 min
Během vaření omáčky si podle návodu na obalu uvařte špagety. Po uvaření je přidejte do teplé omáčky. Špagety s omáčkou posypte parmezánem, zakápněte olivovým olejem a ozdobte čerstvou bazalkou.
Boloňské špagety

Krok číslo 1 z 3

Očistěte mrkev, oloupejte cibuli a nakrájejte je na malé kostky. Rozpálenou pánev pokapejte olivovým olejem a mrkev s cibulí začněte restovat. Po změknutí přidejte najemno nakrájený česnek a restujte další dvě minuty, poté přidejte mleté maso.

Boloňské špagety

Krok číslo 2 z 3

Až bude maso hezky propečené, přidejte konzervu rajčat, sůl, pepř a MAGGI Tekuté koření. Na mírném ohni duste 20 minut.

Boloňské špagety

Krok číslo 3 z 3

Během vaření omáčky si podle návodu na obalu uvařte špagety. Po uvaření je přidejte do teplé omáčky. Špagety s omáčkou posypte parmezánem, zakápněte olivovým olejem a ozdobte čerstvou bazalkou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno