Boloňské špagety
45min
Snadný
Boloňské špagety po právu patří mezi hvězdy italské kuchyně! Podlehněte i vy kouzlu Itálie a připravte si omáčku, kterou budete jednoduše milovat.Pro skutečný gurmánský zážitek nemusíte shánět náročné ingredience! K mrkvi, cibuli a česneku vám stačí přidat mleté maso a konzervovaná rajčata, která skvěle dochutí naše MAGGI Tekuté koření. Za pár minut si tak bez námahy vykouzlíte kousek prosluněné Itálie u vás doma.
mleté hovězí maso
250 g
špagety
1 balení
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
mrkev
1 ks
loupaná krájená rajčata
1 plechovka
olivový olej
2 lžíce
2 lžičky
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
strouhaný parmazán
1 lžíce
.
Výživové údaje
Sacharidy
92.2 G
Tuky
25.67 G
Energie
756.8 kcal
Protein
38.83 G
Informace na porci
Postup
45 Minut
Krok číslo 1
15 min
Očistěte mrkev, oloupejte cibuli a nakrájejte je na malé kostky. Rozpálenou pánev pokapejte olivovým olejem a mrkev s cibulí začněte restovat. Po změknutí přidejte najemno nakrájený česnek a restujte další dvě minuty, poté přidejte mleté maso.
Krok číslo 2
20 min
Až bude maso hezky propečené, přidejte konzervu rajčat, sůl, pepř a MAGGI Tekuté koření. Na mírném ohni duste 20 minut.
Krok číslo 3
10 min
Během vaření omáčky si podle návodu na obalu uvařte špagety. Po uvaření je přidejte do teplé omáčky. Špagety s omáčkou posypte parmezánem, zakápněte olivovým olejem a ozdobte čerstvou bazalkou.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0