Plněné krůtí stehno - jídlo, které se bude hodit ke každé rodinné večeři. Ukazuje se, že jeho příprava není tak náročná, jak by se mohlo zdát. Recept na vykostěné krůtí stehno je zcela zřejmý – pár ingrediencí, aromatické bylinky a všudypřítomný česnek vám umožní vytvořit úžasný pokrm.
Tato mísa byla optimalizována na 7 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Ze stehna odstraňte kosti a nakrájejte na velké kusy.
Všechny ingredience na marinádu (víno, olej, Harmonie chuti, petržel, rozmarýn, sušený tymián, bobkový list) kromě česneku společně povaříme a necháme vychladnout.
Přidejte nasekaný česnek.
Poté přidejte maso a nechte 2 hodiny v lednici. Po dvou hodinách vyjměte a osušte.
Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem. Dochutíme tekutým kořením, solí a pepřem. Osušené stehno potřeme nádivkou, svineme a svážeme nití.
V hluboké pánvi rozpustíme máslo, přidáme maso a opékáme do zlatova 10–15 minut.
Přidáme přecezenou marinádu a dusíme do měkka asi 60 minut.
Podávejte teplé.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití