Všechny ingredience na marinádu smíchejte dohromady ve velké míse. Žebra vložte do marinády a nechte uležet přes noc.
Krok číslo 2
60 min
Žebra zabalte do alobalu a grilujte na přímém ohni 40 minut. Až budou žebírka lepkavá a omáčka téměř vypečená, vyndejte žebra z alobalu a grilujte dalších 15 minut.
Krok číslo 3
5 min
K podávání doporučujeme rozpečený chleba s bylinkovým máslem a salát coleslaw.
Krok číslo 1
z
3
Všechny ingredience na marinádu smíchejte dohromady ve velké míse. Žebra vložte do marinády a nechte uležet přes noc.
Krok číslo 2
z
3
Žebra zabalte do alobalu a grilujte na přímém ohni 40 minut. Až budou žebírka lepkavá a omáčka téměř vypečená, vyndejte žebra z alobalu a grilujte dalších 15 minut.
Krok číslo 3
z
3
K podávání doporučujeme rozpečený chleba s bylinkovým máslem a salát coleslaw.