Rizoto s hráškem a chorizem

Doba přípravy

10 minut

Doba čekání

20 minut

Množství

4 porce

Přestaňte si lámat hlavu s hledáním ideální verze rizota. Právě jste ho našli v tomto receptu! Těžko říct, jestli je to křupavá slanina, peprné chorizo nebo sladký hrášek, které tomuto rizotu dodávají jeho jedinečnou chuť. Jisté ale je, že si po této explozi chutí jednoduše budete muset přidat.

Postup přípravy

Kroky přípravy

  1. V pánvi na oleji orestujte slaninu, česnek, šalotku a chorizo. Míchejte a pečte přibližně 5 minut.
  2. Přidejte rýži a zalejte vše bujónem, aby byla směs ponořená.
  3. Míchejte a postupně přilévejte bujón, dokud nebude rýže měkká.
  4. Do pánve nasypte hrášek, nechte jej prohřát a můžete podávat.