Polévka z hlívy ústřičné

Doba přípravy

20 minut

Doba čekání

0 minut

Množství

4 porce

Polévka z hlívy ústřičné je skutečný životabudič! Příprava vám zabere jen pár minut, uvaříte ji i ze základních ingrediencí a její plná chuť vás zaručeně postaví na nohy. Připravte si poctivý základ ze zpěněné cibule a česneku, ke které bude stačit přidat koření a připravený vývar. Všechny ingredience se krásně spojí v jedno a polévce dodají vše, co na ní máte rádi - sílu, chuť i to něco navíc, k čemu se budete chtít neustále vracet.

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Na lžíci sádla zpěňte najemno nakrájenou cibuli. Až zprůhlední, přidejte na plátky nakrájený česnek, společně vše restujte necelou minutku. Poté přisypte mletou papriku a kmín a opět krátce zarestujte. Nyní do hrnce dejte nakrájenou hlívu, smíchejte a zalijte Maggi Hovězím bujónem. Polévku vařte asi 15 minut. Nakonec ji dochuťte sušenou majoránkou, solí a pepřem.