Je to vůně zelí, hub nebo sušených švestek, které vám připomenou sváteční vzpomínky z dětství? Těžko říct. Jakmile se všechny ingredience promíchají a vůně polévky zaplaví celou kuchyň, budete mít jasno jedno. Zlaté prasátko letos necháte plavat. Tuto zelňačku totiž budete chtít ochutnat hned!
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
V hrnci na lžíci sádla zpěňte nasekanou cibuli. Až začne zlátnout, zarestujte ji spolu s hladku moukou a paprikou.
Krok číslo 2
2 min
Do hrce vlijte 1 l vody a vhodťe do něho 1 kostku MAGGI Uzeného bujonu.
Krok číslo 3
5 min
Do polévky přidejte nakrájené kysané zelí (včetně trochy nálevu), houby, koření a nakrájené sušené švestky.
Krok číslo 4
15 min
Vařte do změknutí a mezitím si na pánvi orestujte na kolečka nakrájenou klobásu.
Krok číslo 5
5 min
Uvařenou polévku dosolte a přidejte k ní opečená kolečka klobásy.
Krok číslo 1
z
5
V hrnci na lžíci sádla zpěňte nasekanou cibuli. Až začne zlátnout, zarestujte ji spolu s hladku moukou a paprikou.
Krok číslo 2
z
5
Do hrce vlijte 1 l vody a vhodťe do něho 1 kostku MAGGI Uzeného bujonu.
Krok číslo 3
z
5
Do polévky přidejte nakrájené kysané zelí (včetně trochy nálevu), houby, koření a nakrájené sušené švestky.
Krok číslo 4
z
5
Vařte do změknutí a mezitím si na pánvi orestujte na kolečka nakrájenou klobásu.
Krok číslo 5
z
5
Uvařenou polévku dosolte a přidejte k ní opečená kolečka klobásy.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0