
Těstoviny plněné ricottou a mozzarellou
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok č. 1
10 minKrok č. 2
15 minKrok č. 3
30 min
Krok č. 1 z 3
Na náplň do těstovin nasekejte dva kusy mozzarelly a v míse je smíchejte s ricottou, třemi lžícemi parmazánu, nasekanou čerstvou bazalkou, prolisovaným česnekem, trochou soli a pepře.

Krok č. 2 z 3
Těstoviny (doporučujeme lumache nebo jiné, které se dají plnit) vložte do osolené vroucí vody a vařte je na mírném ohni. Jakmile začnou měknout, ihned vypněte plotýnku a sceďte je. Vychladlé je naplňte připravenou rajčatovo-sýrovou směsí.

Krok č. 3 z 3
MAGGI Rajčatovou omáčku na italský způsob nalijte do pekáče a přidejte do ní plněné těstoviny. Navrch nakrájejte poslední kus zbylé mozzarelly a posypte zbylým parmazánem. Nádobu vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte asi 30 minut.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0