Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Mleté maso smíchejte s několika lžícemi omáčky Teriyaki.
Vytvořte 4 placičky a smažte je na rozehřátém oleji dozlatova. Ke konci smažení přelijte placky zbývající omáčkou a nechte je krátce povařit.
Housky rozkrojte napůl a krátce je opečte na suché pánvi nebo v troubě.
Housky potřete majonézou a poté na ně vrstvíte listy hlávkového salátu, smažené karbanátky, kroužky červené cibule a proužky barevné papriky.
Maso pokapejte další omáčkou Teriyaki a přikryjte horní polovinou housky.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití