Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Udon s houbami a teriyaki

Udon s houbami a teriyaki

(0)
34 min
Snadný
Objevte chuť Japonska s udon nudlemi, restovanými houbami a dokonale vyváženou Maggi omáčkou na japonský způsob. Díky její výrazné chuti už není potřeba přidávat sůl – rychlá a lahodná večeře, která vás přenese až do Tokia.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vepřové maso
400  g
Maggi Teriyaki hotová omáčka na japonský způsob 355g
1  sklenice
cibule
200  g
baby karotka
10  g
Houby, shiitake
150  g
asijské nudle
400  g
slunečnicový olej
2  lžíce
sezamová semínka
15  g
jarní cibulka
3  lžíce
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
102 G
Energie
871.2 kcal
Tuky
36.8 G
Protein
31.1 G
Informace na porci

Postup

34 Minut
  • Nakrájejte maso

    3 min
    Vepřovou panenku nakrájejte na tenké proužky.
  • Připravte zeleninu

    3 min
    Cibuli nakrájejte na tenké proužky, mrkev na kostičky a očistěte a nakrájejte houby shitake (menší můžete nechat celé).
  • Připravte nudle

    8 min
    Uvařte nudle udon podle návodu na obalu a poté sceďte.
  • Opečte maso

    8 min
    Ve woku nebo hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte maso dozlatova.
  • Orestujte zeleninu

    5 min
    Přidejte cibuli, mrkev a houby a krátce orestujte.
  • Přidejte omáčku

    4 min
    Zalijte omáčkou Teriyaki, snižte plamen a nechte několik minut dusit.
  • Promíchejte

    2 min
    Do omáčky přidejte uvařené nudle udon, důkladně promíchejte a krátce prohřejte.
  • Dobrou chuť

    1 min
    Pokrm podávejte posypaný opraženými sezamovými semínky a nasekanou jarní cibulkou.
Udon s houbami a teriyaki

Nakrájejte maso z 8

Vepřovou panenku nakrájejte na tenké proužky.

Udon s houbami a teriyaki

Připravte zeleninu z 8

Cibuli nakrájejte na tenké proužky, mrkev na kostičky a očistěte a nakrájejte houby shitake (menší můžete nechat celé).

Udon s houbami a teriyaki

Připravte nudle z 8

Uvařte nudle udon podle návodu na obalu a poté sceďte.

Udon s houbami a teriyaki

Opečte maso z 8

Ve woku nebo hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte maso dozlatova.

Udon s houbami a teriyaki

Orestujte zeleninu z 8

Přidejte cibuli, mrkev a houby a krátce orestujte.

Udon s houbami a teriyaki

Přidejte omáčku z 8

Zalijte omáčkou Teriyaki, snižte plamen a nechte několik minut dusit.

Udon s houbami a teriyaki

Promíchejte z 8

Do omáčky přidejte uvařené nudle udon, důkladně promíchejte a krátce prohřejte.

Udon s houbami a teriyaki

Dobrou chuť z 8

Pokrm podávejte posypaný opraženými sezamovými semínky a nasekanou jarní cibulkou.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
5 + 4 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Asijský styl
  • Fusion
  • Globální
  • Hlavní chod
  • Japonská
  • Oběd
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Rodinné jídlo
  • S masem
  • S těstovinami
  • Těstoviny / nudle
  • Zdroj bílkovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies