Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Vepřovou panenku nakrájejte na tenké proužky.
Cibuli nakrájejte na tenké proužky, mrkev na kostičky a očistěte a nakrájejte houby shitake (menší můžete nechat celé).
Uvařte nudle udon podle návodu na obalu a poté sceďte.
Ve woku nebo hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte maso dozlatova.
Přidejte cibuli, mrkev a houby a krátce orestujte.
Zalijte omáčkou Teriyaki, snižte plamen a nechte několik minut dusit.
Do omáčky přidejte uvařené nudle udon, důkladně promíchejte a krátce prohřejte.
Pokrm podávejte posypaný opraženými sezamovými semínky a nasekanou jarní cibulkou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití