Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Svíčkovou nakrájejte na 4 stejné steaky, posypte z obou stran pepřem a osmažte na lžíci oleje asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte trochou soli.
Zrna zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách je sceďte.
Na výpeku z masa nechte zesklovatět najemno nakrájené šalotky, přidejte lžíci másla.
Přilijte víno, bujón, hořčici a zelené koření. Duste, dokud se polovina tekutin nevypaří.
Následně přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.
Steaky servírujte polité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití