Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Šťavnatý kuřecí steak

0
150 min
Snadný
Komu by se nesbíhaly sliny při pohledu na šťavnatý kuřecí steak? Tajemství tkví v jeho přípravě – naložte ho nejprve do naší marinády a uvidíte, že výsledek bude stát opravdu za to. Zkrátka steak, co má šťávu!

Ingredience

-
2
+

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuřecí prsa
500 g
bílé víno
1 dl
olivový olej
6 lžíce
hořčice
1 lžíce
česnek
3 stroužky
petržel, čerstvá
1 snítka
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
959.1 kcal
Protein
41.9 G
Sacharidy
3.49 G
Tuky
82.11 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

150 Minut
Krok číslo 1
5 min
Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.
Krok číslo 2
10 min
Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.
Krok číslo 3
120 min
Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.
Krok číslo 4
15 min
Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!
Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 1 z 4

Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 2 z 4

Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 3 z 4

Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 4 z 4

Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno