Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Šťavnatý kuřecí steak

0
150min
Snadný
Komu by se nesbíhaly sliny při pohledu na šťavnatý kuřecí steak? Tajemství tkví v jeho přípravě – naložte ho nejprve do naší marinády a uvidíte, že výsledek bude stát opravdu za to. Zkrátka steak, co má šťávu!

Ingredience

-
2
+

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuřecí prsa
500 g
bílé víno
1 dl
olivový olej
6 lžíce
hořčice
1 lžíce
česnek
3 stroužky
petržel, čerstvá
1 snítka
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
959.1 kcal
Protein
41.9 G
Sacharidy
3.49 G
Tuky
82.11 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

150 Minut
Krok číslo 1
5 min
Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.
Krok číslo 2
10 min
Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.
Krok číslo 3
120 min
Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.
Krok číslo 4
15 min
Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!
Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 1 z 4

Připravte si větší mísu nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte bílé víno, MAGGI Tekuté koření, olivový olej, hořčici a prolisované stroužky česneku.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 2 z 4

Pečlivě promíchejte a přidejte najemno nasekanou petrželku, případně další čerstvě nasekané bylinky. Osolte a opepřete dle chuti.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 3 z 4

Do takto připravené marinády naložte syrová kuřecí prsa a nechte alespoň dvě hodiny odpočívat.

Šťavnatý kuřecí steak

Krok číslo 4 z 4

Kuřecí prsa vyjměte z marinády, ogrilujte a servírujte. Dobrou chuť!

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 1

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
P Pepa2
Uhr

V cr se uz neda koupit, ale v polsku stale k dostani v napr obchodech Stokrotka pod nazvem Winiary soczysta piers Je to to same jak maggi papiry.

Načíst více komentářů
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.