Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Panenku nakrájejte na 4 stejné steaky, posypeme z obou stran pepřem a zprudka opečte na lžíci oleje asi 2 minuty z každé strany. Po usmažení posypte špetkou soli.
Kuličky zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách sceďte.
Na pánvi po opečení masa zesklovatějte nadrobno nakrájenou šalotku. Po chvíli přidejte lžíci másla.
Přidejte víno, vývar z bujónu, hořčici a zelený pepř. Vařte, dokud se polovina tekutiny neodpaří.
Poté přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.
Steaky podávejte přelité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití