Na sváteční pohoštění trochu jinak vyzkoušejte originální salát s čerstvým lososem, jablky, cibulí, kyselými okurkami a konzervovaným hráškem. Přípravu začněte den dopředu, protože losos se musí marinovat v ledničce více než 12 hodin! Pak všechny suroviny úhledně nakrájejte, smíchejte a podávejte ozdobené koprem a proužky lososa. K jídlu přikusujte křupavou bagetku nebo malé pšeničné topinky.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Filety z lososa posypte vydatně hrubou solí, troškou cukru a pokropte MAGGI Tekutým kořením. Uložte na 12 hodin na chladném místě.
Krok číslo 2
5 min
Pak rybu důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Nakrájejte ji na tenké proužky.
Krok číslo 3
2 min
Jablko oloupejte.
Krok číslo 4
3 min
Jablko a okurky také nakrájejte na tenké proužky.
Krok číslo 5
3 min
Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno.
Krok číslo 6
1 min
Slijte nálev z hrášku.
Krok číslo 7
1 min
Zeleninu smíchejte s lososem a majonézou, ochuťte pepřem. Můžete ozdobit proužky lososa a koprem.
Krok číslo 1
z
7
Filety z lososa posypte vydatně hrubou solí, troškou cukru a pokropte MAGGI Tekutým kořením. Uložte na 12 hodin na chladném místě.
Krok číslo 2
z
7
Pak rybu důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Nakrájejte ji na tenké proužky.
Krok číslo 3
z
7
Jablko oloupejte.
Krok číslo 4
z
7
Jablko a okurky také nakrájejte na tenké proužky.
Krok číslo 5
z
7
Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno.
Krok číslo 6
z
7
Slijte nálev z hrášku.
Krok číslo 7
z
7
Zeleninu smíchejte s lososem a majonézou, ochuťte pepřem. Můžete ozdobit proužky lososa a koprem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0