Na másle ze všech stran orestujte nakrájené, osolené a opepřené kuřecí maso. Vyndejte ho z hrnce a odložte stranou.
Krok číslo 2
5 min
Ve výpeku z masa osmažte nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nasekaný česnek. Asi po minutě k nim přidejte na malé kousky nakrájený řapíkatý celer, žampiony a mrkev.
Krok číslo 3
5 min
Až začne mrkev pouštět barvu, přidejte k zelenině asi 2 lžíce hladké mouky a zarestujte ji. Pak vše zalijte asi 750 ml vroucí vody, přidejte kostku MAGGI Slepičího bujónu a lžičku provensálského koření.
Krok číslo 4
15 min
Polévku vařte, dokud zelenina nezměkne.
Krok číslo 5
5 min
Nakonec do polévky nalijte smetanu, přidejte pepř, sůl a opečené kuřecí maso. Polévku krátce povařte a podávejte s čerstvou petrželovou natí.
Krok číslo 1
z
5
Na másle ze všech stran orestujte nakrájené, osolené a opepřené kuřecí maso. Vyndejte ho z hrnce a odložte stranou.
Krok číslo 2
z
5
Ve výpeku z masa osmažte nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nasekaný česnek. Asi po minutě k nim přidejte na malé kousky nakrájený řapíkatý celer, žampiony a mrkev.
Krok číslo 3
z
5
Až začne mrkev pouštět barvu, přidejte k zelenině asi 2 lžíce hladké mouky a zarestujte ji. Pak vše zalijte asi 750 ml vroucí vody, přidejte kostku MAGGI Slepičího bujónu a lžičku provensálského koření.
Krok číslo 4
z
5
Polévku vařte, dokud zelenina nezměkne.
Krok číslo 5
z
5
Nakonec do polévky nalijte smetanu, přidejte pepř, sůl a opečené kuřecí maso. Polévku krátce povařte a podávejte s čerstvou petrželovou natí.