Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

0
50 min
Snadný
Chcete si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, u kterých nebude ani stopa po vysušení? Nepotřebujete na to žádné dlouhé procedury ani speciální postupy. Maso stačí jednoduše alespoň na půl hodiny naložit do speciální marinády, která mu dodá uvnitř patřičnou šťávu a na povrchu vytvoří tenkou křupavou kůrčičku. Jednou vyzkoušíte a už nikdy nebudete chtít jinak!

Ingredience

-
2
+

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuřecí prsa
300 g
česnek
2 stroužky
slunečnicový olej
1 lžička
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
348.38 kcal
Protein
24.73 G
Sacharidy
0.92 G
Tuky
26.48 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

50 Minut
Krok číslo 1
5 min
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
2 min
Česnek nasekejte nadrobno, nebo jej prolisujte.
Krok číslo 3
2 min
Přidejte tekutý bujón. Ochuťte černým pepřem a důkladně rozmíchejte s olejem.
Krok číslo 4
30 min
Marinádou pečlivě potřete kuřecí prsa a uložte je do chladničky alespoň na 30 minut.
Krok číslo 5
10 min
Marinovaná kuřecí prsa pak orestujte na pánvi na středním ohni, občas je obraťte.
Krok číslo 6
1 min
Marinádu můžete použít i pro přípravu celého kuřete.
Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 1 z 6

Maso omyjte a osušte.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 2 z 6

Česnek nasekejte nadrobno, nebo jej prolisujte.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 3 z 6

Přidejte tekutý bujón. Ochuťte černým pepřem a důkladně rozmíchejte s olejem.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 4 z 6

Marinádou pečlivě potřete kuřecí prsa a uložte je do chladničky alespoň na 30 minut.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 5 z 6

Marinovaná kuřecí prsa pak orestujte na pánvi na středním ohni, občas je obraťte.

Restovaná kuřecí prsa marinovaná v tekutém bujónu

Krok číslo 6 z 6

Marinádu můžete použít i pro přípravu celého kuřete.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno