Chcete si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, u kterých nebude ani stopa po vysušení? Nepotřebujete na to žádné dlouhé procedury ani speciální postupy. Maso stačí jednoduše alespoň na půl hodiny naložit do speciální marinády, která mu dodá uvnitř patřičnou šťávu a na povrchu vytvoří tenkou křupavou kůrčičku. Jednou vyzkoušíte a už nikdy nebudete chtít jinak!
Ingredience
2
Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Přidejte tekutý bujón. Ochuťte černým pepřem a důkladně rozmíchejte s olejem.
Krok číslo 4
30 min
Marinádou pečlivě potřete kuřecí prsa a uložte je do chladničky alespoň na 30 minut.
Krok číslo 5
10 min
Marinovaná kuřecí prsa pak orestujte na pánvi na středním ohni, občas je obraťte.
Krok číslo 6
1 min
Marinádu můžete použít i pro přípravu celého kuřete.
Krok číslo 1
z
6
Maso omyjte a osušte.
Krok číslo 2
z
6
Česnek nasekejte nadrobno, nebo jej prolisujte.
Krok číslo 3
z
6
Přidejte tekutý bujón. Ochuťte černým pepřem a důkladně rozmíchejte s olejem.
Krok číslo 4
z
6
Marinádou pečlivě potřete kuřecí prsa a uložte je do chladničky alespoň na 30 minut.
Krok číslo 5
z
6
Marinovaná kuřecí prsa pak orestujte na pánvi na středním ohni, občas je obraťte.
Krok číslo 6
z
6
Marinádu můžete použít i pro přípravu celého kuřete.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0