Pečená vejce s klobáskami
30min
Snadný
Existují dva druhy snídaní. Ty které vás zasytí a ty, které vám připraví skvělou náladu na celý den. Pečená vejce s klobáskami patří k těm druhým. Originální způsob pečení v troubě vám zaručí dokonale připravená vejce, která navíc skvěle dochutí šťáva z bavorských klobásek a cherry rajčátek. Pokud navíc zvážíte, že základem této pochoutky je i vrstva jemné smetany a rozpuštěného másla, pochopíte, že se nejedná jen o tak ledajaké volské oko. Rána s touto snídaní už zkrátka nikdy nebudou obyčejná!
vejce
4 ks
malé bavorské klobásky
4 ks
smetana ke šlehání
150 ml
cherry rajčátka
6 ks
1 lžíce
sladká paprika
2 špetky
máslo
1 lžíce
.
Výživové údaje
Energie
676.78 kcal
Sacharidy
8.4 G
Protein
29.42 G
Tuky
58.29 G
Informace na porci
Postup
30 Minut
Krok číslo 1
3 min
Nejprve na pánvi nebo grilu opečte bavorské klobásky.
Krok číslo 2
2 min
Dvě jednoporcové zapékací misky vymažte máslem a na jejich dno nalijte vrstvu smetany.
Krok číslo 3
5 min
Do smetany vložte opečené klobásky, nožem propíchnutá cherry rajčata a do každé vyklepněte vejce. Obsah okořeňte MAGGI Harmonií chuti a špetkou sladké papriky.
Krok číslo 4
15 min
Zapékací misky dejte do vyhřáté trouby na 180 stupňů asi na 15 minut.
Krok číslo 5
5 min
Pečená vejce servírujte posypaná nasekanou pažitkou a s pečivem.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0