Pečená krkovička v medové marinádě s chilli a zázvorem
(0)
60 min
Snadný
Připravte si neodolatelnou pečenou krkovičku, která vás okouzlí svou výjimečnou chutí. Tato lahodná specialita je marinována v medové omáčce s pikantním chilli a osvěžujícím zázvorem, které dodají masu nezapomenutelnou exotickou notu. Při pečení se krkovička krásně karamelizuje a získá jemně sladkou a pikantní chuť. Připravte si tuto lahůdku a nechte se unést vůní a chutí Asie.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
K masu do pekáčku můžeme vložit očištěné brambory, zapomenutou zeleninu z lednice a péci je společně s masem v marinádě.
Postup
60 Minut
Krok 1
5 min
Připravíme marinádu z medu, MAGGI Sójové omáčky, nastrouhaného zázvoru, nasekaných chilli papriček, tymiánu a sezamových semínek.
Krok 2
15 min
Vepřové maso očistíme, marinádu do něj pečlivě v masírujeme a necháme marinovat
Krok 3
40 min
Připravené maso vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme při teplotě 170 °C po dobu cca 40 minut, přičemž v průběhu pečení maso potíráme marinádou
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití