Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Losos na grilu

0
25 min
Snadný
Losos nepatří ke klasickým společníkům grilu. Když se ale k podobné akci přidá, vytvoří z vašeho hodování nezapomenutelný zážitek. Vychutnejte si sladce ostrou marinádu, která je k vláčnému lososu jako stvořená. A to nemluvíme o křupavé krustě, která se v alobalu během grilování vytvoří! Po ugrilování opatrně rozbalte alobal a vše dozdobte koriandrem, avokádem a pomerančem. K dokonalosti vám nebude už nic chybět.

Ingredience

-
5
+

Tato mísa byla optimalizována na 5 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

filet lososa s kůží
600 g
šťáva z pomeranče
2 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
olivový olej
2 lžíce
čerstvý koriandr
1 svazek
avokádo
0.5 ks
chilli paprička
1 ks
limetky
4 plátky
pomeranč
4 plátky
0.5 lžička

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
243.02 kcal
Protein
28.16 G
Sacharidy
2.19 G
Tuky
13.86 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

25 Minut
Krok číslo 1
1 min
Alobal do kterého později zabalíte filet lososa potřete tenkou vrstvou olivového oleje.
Krok číslo 2
4 min
Do misky vymačkejte šťávu z poloviny pomeranče a zamíchejte do ní libovolné koření na ryby a nasekanou chilli papričku. Vzhledem k tomu, že maso lososa je hodně tučné, není třeba přidávat do marinády olej.
Krok číslo 3
2 min
Filet lososa položte kůží dolů na omaštěný alobal, lehce posolte, opeřete čerstvě mletým pepřem a potřete ho připravenou marinádou.
Krok číslo 4
1 min
Maso zabalte do alobalu a položte na mřížku rozpáleného grilu.
Krok číslo 5
15 min
Lososa grilujte cca 10-15 minut.
Krok číslo 6
2 min
Hotové rybí maso můžete podávat s čerstvým koriandrem, nakrájenými plátky avokáda, limetek či pomernačů.
Losos na grilu

Krok číslo 1 z 6

Alobal do kterého později zabalíte filet lososa potřete tenkou vrstvou olivového oleje.

Losos na grilu

Krok číslo 2 z 6

Do misky vymačkejte šťávu z poloviny pomeranče a zamíchejte do ní libovolné koření na ryby a nasekanou chilli papričku. Vzhledem k tomu, že maso lososa je hodně tučné, není třeba přidávat do marinády olej.

Losos na grilu

Krok číslo 3 z 6

Filet lososa položte kůží dolů na omaštěný alobal, lehce posolte, opeřete čerstvě mletým pepřem a potřete ho připravenou marinádou.

Losos na grilu

Krok číslo 4 z 6

Maso zabalte do alobalu a položte na mřížku rozpáleného grilu.

Losos na grilu

Krok číslo 5 z 6

Lososa grilujte cca 10-15 minut.

Losos na grilu

Krok číslo 6 z 6

Hotové rybí maso můžete podávat s čerstvým koriandrem, nakrájenými plátky avokáda, limetek či pomernačů.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno