Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kuřecí vývar

1
80 min
Snadný
Ať je neděle nebo ne, tahle klasika vám i všední den promění v malý svátek! Vařená zelenina a maso dodají polévce přesně tu starou známou chuť, kterou na vývaru tolik milujete. Potřebnou sílu pak polévce snadno dodáte naším MAGGI Slepičím bujónem, který vám vynahradí čas, jenž na dlouhé vyvařovaní zrovna nemáte. Až polévku ochutnáte, možná zapochybujete, zda vám celý hrnec bude stačit!

Ingredience

-
6
+

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuřecí stehno
250 g
mrkev
1 ks
petržel, čerstvá
20 g
celer
20 g
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
60.68 kcal
Protein
11.15 G
Sacharidy
2.14 G
Tuky
2.09 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

80 Minut
Krok číslo 1
40 min
Kuřecí stehno vařte 40 minut v 1,5 litru vody.
Krok číslo 2
10 min
Očistěte zeleninu a přidejte ji do vývaru.
Krok číslo 3
15 min
Přidejte také kostky bujónu a vše vařte 15 minut.
Krok číslo 4
2 min
Dochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 5
8 min
Stehno vyjměte, odstraňte kůži a rozdělte je na kousky.
Krok číslo 6
5 min
Vývar podávejte s kousky masa, těstovinami, posypaný petrželovou natí.
Kuřecí vývar

Krok číslo 1 z 6

Kuřecí stehno vařte 40 minut v 1,5 litru vody.

Kuřecí vývar

Krok číslo 2 z 6

Očistěte zeleninu a přidejte ji do vývaru.

Kuřecí vývar

Krok číslo 3 z 6

Přidejte také kostky bujónu a vše vařte 15 minut.

Kuřecí vývar

Krok číslo 4 z 6

Dochuťte solí a pepřem.

Kuřecí vývar

Krok číslo 5 z 6

Stehno vyjměte, odstraňte kůži a rozdělte je na kousky.

Kuřecí vývar

Krok číslo 6 z 6

Vývar podávejte s kousky masa, těstovinami, posypaný petrželovou natí.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 1

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno