Nahlédněte pod pokličku asijské kuchyni a nechte se inspirovat tím nejlepším, co nabízí! Díky našemu receptu proměníte kuřecí paličky na jedinečný pokrm, na který budete vy i vaši spolustolovníci dlouho vzpomínat. Jenom se po nich zapráší!
Ingredience
4
porce
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Připravte si větší hrnec nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte prolisovaný česnek, najemno nakrájený zázvor a chilli papričku, olej, kečup a třtinový cukr.
Krok číslo 2
5 min
Vše dobře promíchejte a přidejte MAGGI Tekuté koření a hrst nasekaných bylinek.
Krok číslo 3
5 min
V marinádě důkladně obalte syrové kuřecí paličky a nechte alespoň 2 hodiny odpočinout.
Krok číslo 4
10 min
Kuřecí paličky vyjměte z marinády, připravte na grilu či v troubě a servírujte. Dobrou chuť
Krok číslo 1
z
4
Připravte si větší hrnec nebo jinou vhodnou nádobu. V ní smíchejte prolisovaný česnek, najemno nakrájený zázvor a chilli papričku, olej, kečup a třtinový cukr.
Krok číslo 2
z
4
Vše dobře promíchejte a přidejte MAGGI Tekuté koření a hrst nasekaných bylinek.
Krok číslo 3
z
4
V marinádě důkladně obalte syrové kuřecí paličky a nechte alespoň 2 hodiny odpočinout.
Krok číslo 4
z
4
Kuřecí paličky vyjměte z marinády, připravte na grilu či v troubě a servírujte. Dobrou chuť
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0