Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Křidélka umyjte a osušte. Ochuťte je 2 lžícemi sójové omáčky, česnekem, solí a pepřem a poté vše důkladně promíchejte. Přidejte hladkou mouku tak, aby důkladně obalila křidélka. Přebytek mouky setřeste.
V oddělené nádobě připravte omáčku. Smíchejte hořčici se 2 lžícemi sójové omáčky, octem a medem. Ochuťte solí a pepřem.
V hluboké pánvi rozehřejte olej. Smažte na něm křidélka z obou stran dozlatova a dokřupava. Po usmažení je ještě teplá vložte do omáčky a důkladně vše promíchejte.
Takto připravená křidélka přemístěte na pekáček a vložte na 10 minut do rozehřáté trouby na 180–200 °C.
Servírujte s pečenou mrkví a jarním salátem.