Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Recepty dle kategorie
  • Grilování
  • Italské
  • Asijské
  • Hlavní chod
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Recepty dle kategorie
  • Grilování
  • Italské
  • Asijské
  • Hlavní chod
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality

Kuřecí játra na toustu

(0)
30min
středně pokročilí
Kdyby jednohubky měly ruce, jednoznačně by hlasovaly pro tuto jednoduchou pochoutku! Spojuje totiž vše, co k lehkému pohoštění potřebujete. Římský kmín, zázvor a kardamon vytvoří exotickou a peprnou chuť, která je k jemným játrům jako stvořená. Naservírujte je s osmaženou cibulkou, zelenou petrželkou a jen sledujte, jak rychle budou mizet ze stolu!

Ingredience

3

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuřecí játra
300  g
hladká mouka
0.5  hrnek
římský kmín
2  lžičky
sušený zázvor
2  lžičky
mletý kardamon
1  lžička
sůl
0.5  lžička
černý pepř
0.5  lžička
MAGGI Slepičí bujón
0.5  kostka
cibule
1  ks
lístky plocholisté petržele
1  svazek
světlá bageta
1  ks
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Energie
271.01 kcal
Protein
23.85 G
Sacharidy
30.33 G
Tuky
6.55 G
Informace na porci

Postup

30 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
  • Krok číslo 2

    1 min
    Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.
  • Krok číslo 3

    15 min
    Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.
  • Krok číslo 4

    1 min
    Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.
  • Krok číslo 5

    10 min
    Tekutinu varem zredukujte na omáčku.
  • Krok číslo 6

    1 min
    Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.
  • Krok číslo 7

    1 min
    Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.
Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 1 z 7

Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 2 z 7

Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 3 z 7

Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 4 z 7

Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 5 z 7

Tekutinu varem zredukujte na omáčku.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 6 z 7

Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 7 z 7

Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!

Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objevte více

  • evropský
  • Předkrm
  • Svačina

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Drůbeží paštika s želé

    40 min Náročný
  • Kuskus s pečenou zeleninou

    45 min Snadný
  • Řecké kuře s rýží z jednoho hrnce

    45 min
  • Řecká Vánoční polévka Avgolemono

    160 min středně pokročilí

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies