Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kuřecí játra na toustu

0
30 min
středně pokročilí
Kdyby jednohubky měly ruce, jednoznačně by hlasovaly pro tuto jednoduchou pochoutku! Spojuje totiž vše, co k lehkému pohoštění potřebujete. Římský kmín, zázvor a kardamon vytvoří exotickou a peprnou chuť, která je k jemným játrům jako stvořená. Naservírujte je s osmaženou cibulkou, zelenou petrželkou a jen sledujte, jak rychle budou mizet ze stolu!

Ingredience

-
3
+

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuřecí játra
300 g
hladká mouka
0.5 hrnek
římský kmín
2 lžičky
sušený zázvor
2 lžičky
mletý kardamon
1 lžička
sůl
0.5 lžička
černý pepř
0.5 lžička
cibule
1 ks
lístky plocholisté petržele
1 svazek
světlá bageta
1 ks

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
271.01 kcal
Sacharidy
30.33 G
Protein
23.85 G
Tuky
6.55 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

30 Minut
Krok číslo 1
1 min
Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
Krok číslo 2
1 min
Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.
Krok číslo 3
15 min
Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.
Krok číslo 4
1 min
Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.
Krok číslo 5
10 min
Tekutinu varem zredukujte na omáčku.
Krok číslo 6
1 min
Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.
Krok číslo 7
1 min
Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.
Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 1 z 7

Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 2 z 7

Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 3 z 7

Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 4 z 7

Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 5 z 7

Tekutinu varem zredukujte na omáčku.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 6 z 7

Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 7 z 7

Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno