Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Kuřecí játra na toustu

Kuřecí játra na toustu

(0)
30 min
středně pokročilí
Kdyby jednohubky měly ruce, jednoznačně by hlasovaly pro tuto jednoduchou pochoutku! Spojuje totiž vše, co k lehkému pohoštění potřebujete. Římský kmín, zázvor a kardamon vytvoří exotickou a peprnou chuť, která je k jemným játrům jako stvořená. Naservírujte je s osmaženou cibulkou, zelenou petrželkou a jen sledujte, jak rychle budou mizet ze stolu!

Ingredience

3

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuřecí játra
300  g
hladká mouka
0.5  hrnek
římský kmín
2  lžičky
sušený zázvor
2  lžičky
mletý kardamon
1  lžička
sůl
0.5  lžička
černý pepř
0.5  lžička
MAGGI Slepičí bujón
0.5  kostka
cibule
1  ks
lístky plocholisté petržele
1  svazek
světlá bageta
1  ks
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
30.3 G
Energie
271 kcal
Tuky
6.5 G
Protein
23.8 G
Informace na porci

Postup

30 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.
  • Krok číslo 2

    1 min
    Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.
  • Krok číslo 3

    15 min
    Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.
  • Krok číslo 4

    1 min
    Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.
  • Krok číslo 5

    10 min
    Tekutinu varem zredukujte na omáčku.
  • Krok číslo 6

    1 min
    Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.
  • Krok číslo 7

    1 min
    Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.
Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 1 z 7

Polovinu kostky MAGGI Slepičího bujónu zalijte v misce s 200 ml vroucí vody a nechte ji rozpustit.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 2 z 7

Hladkou mouku smíchejte s kořením – římským kmínem, zázvorem, kardamonem a mletým pepřem. Přidejte sůl.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 3 z 7

Ve vzniklé směsi obalte očištěná kuřecí játra a ihned je dejte smažit do větší pánve na rozpálený olej.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 4 z 7

Ze všech stran opečená játra dejte stranou a do pánve vlijte připravený bujón.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 5 z 7

Tekutinu varem zredukujte na omáčku.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 6 z 7

Vzniklou omáčkou obalte orestovaná játra.

Kuřecí játra na toustu

Krok číslo 7 z 7

Takto připravená je servírujte na opečeném kousku světlé bagety s osmaženou cibulkou a pár lístky zelené petrželky.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
7 + 0 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • česká kuchyně
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Kuře
  • Malé jídlo
  • Nízký cukr
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Předkrm
  • Restované
  • Ruční práce
  • Slané koláče
  • S masem
  • Starter
  • Svačina
  • Tapas
  • Tradiční
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Zelenina

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Skleněné nudle Teriyaki s kuřecím masem a mangem

    Skleněné nudle Teriyaki s kuřecím masem a mangem

    33 min středně pokročilí
  • Kukuřičná polévka s kuřecím masem

    Kukuřičná polévka s kuřecím masem

    50 min Snadný
  • Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

    Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

    39 min Snadný
  • Kuřecí křidélka v hořčično-sójové omáčce

    Kuřecí křidélka v hořčično-sójové omáčce

    40 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies