Krémové tagliatelle s houbami
80min
Snadný
Smetana a hříbky, tato nerozlučitelná dvojka vám připraví gurmánský zážitek, ať už je uvaříte v jakékoliv podobě. A co teprve, když se spojí s těstovinami! V tomto receptu najdete skutečně vše! Voňavým hříbkům dodá plnou chuť vývar z našeho bujónu i jemná smetana a rozpuštěným máslem. Připravte na stůl, namotejte první sousto a nechte se unášet na krémové vlně.
těstoviny tagliatelle
250 g
olivový olej
2 lžíce
čerstvé lesní houby
400 g
1 kostka
česnek
1 stroužek
strouhaný parmazán
20 g
máslo
1 lžíce
petržel
1 snítka
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
.
Výživové údaje
Energie
360.86 kcal
Protein
11.87 G
Sacharidy
54.07 G
Tuky
11.41 G
Informace na porci
Postup
80 Minut
Krok číslo 1
15 min
Očistěte a rozkrájejte houby, česnek nasekejte na plátky.
Krok číslo 2
10 min
Na pánvi prohřejte olivový olej a česnek v něm zlehka orestujte.
Krok číslo 3
5 min
Přidejte houby a směs ochuťte solí a pepřem. Zalijte bujónem.
Krok číslo 4
20 min
Houbovou směs vařte tak dlouho, dokud houby nezměknou. Nakonec přidejte máslo.
Krok číslo 5
15 min
Uvařte těstoviny podle návodu.
Krok číslo 6
10 min
Sceďte tagliatelle a smíchejte je s houbovou směsí.
Krok číslo 7
5 min
Podle chuti dochuťte nasekanou petrželkou nebo čerstvým tymiánem a ozdobte hoblinkami parmezánu.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0