Smetana a hříbky, tato nerozlučitelná dvojka vám připraví gurmánský zážitek, ať už je uvaříte v jakékoliv podobě. A co teprve, když se spojí s těstovinami! V tomto receptu najdete skutečně vše! Voňavým hříbkům dodá plnou chuť vývar z našeho bujónu i jemná smetana a rozpuštěným máslem. Připravte na stůl, namotejte první sousto a nechte se unášet na krémové vlně.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Očistěte a rozkrájejte houby, česnek nasekejte na plátky.
Krok číslo 2
5 min
Na pánvi prohřejte olivový olej a česnek v něm zlehka orestujte.
Krok číslo 3
5 min
Přidejte houby a směs ochuťte solí a pepřem. Zalijte bujónem.
Krok číslo 4
10 min
Houbovou směs vařte tak dlouho, dokud houby nezměknou. Nakonec přidejte máslo.
Krok číslo 5
15 min
Uvařte těstoviny podle návodu.
Krok číslo 6
5 min
Sceďte tagliatelle a smíchejte je s houbovou směsí.
Krok číslo 7
5 min
Podle chuti dochuťte nasekanou petrželkou nebo čerstvým tymiánem a ozdobte hoblinkami parmezánu.
Krok číslo 1
z
7
Očistěte a rozkrájejte houby, česnek nasekejte na plátky.
Krok číslo 2
z
7
Na pánvi prohřejte olivový olej a česnek v něm zlehka orestujte.
Krok číslo 3
z
7
Přidejte houby a směs ochuťte solí a pepřem. Zalijte bujónem.
Krok číslo 4
z
7
Houbovou směs vařte tak dlouho, dokud houby nezměknou. Nakonec přidejte máslo.
Krok číslo 5
z
7
Uvařte těstoviny podle návodu.
Krok číslo 6
z
7
Sceďte tagliatelle a smíchejte je s houbovou směsí.
Krok číslo 7
z
7
Podle chuti dochuťte nasekanou petrželkou nebo čerstvým tymiánem a ozdobte hoblinkami parmezánu.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0