Příprava tatarského bifteku představuje malý rituál. Nachystejte si vybrané ingredience, vyhrňte rukávy a pusťte se do slavnosti míchání! Až skončíte, odměnou vám nebude jen delikatesa, připravená přesně podle vašeho gusta. Už po prvním kousnutí vám totiž bude připadat, že k životu nic víc nepotřebujete. Tedy alespoň do chvíle, než sáhnete po další topince.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.
Krok číslo 2
3 min
Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.
Krok číslo 3
1 min
Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.
Krok číslo 4
1 min
Žloutek dejte na maso.
Krok číslo 1
z
4
Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.
Krok číslo 2
z
4
Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.
Krok číslo 3
z
4
Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.
Krok číslo 4
z
4
Žloutek dejte na maso.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0