Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Klasický tatarský biftek

0
15 min
Snadný
Příprava tatarského bifteku představuje malý rituál. Nachystejte si vybrané ingredience, vyhrňte rukávy a pusťte se do slavnosti míchání! Až skončíte, odměnou vám nebude jen delikatesa, připravená přesně podle vašeho gusta. Už po prvním kousnutí vám totiž bude připadat, že k životu nic víc nepotřebujete. Tedy alespoň do chvíle, než sáhnete po další topince.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

hovězí maso
400 g
žloutek
4 ks
kyselé okurky
120 g
marinované houby
120 g
cibule
120 g
olej
2 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
286.06 kcal
Tuky
17.8 G
Sacharidy
5.89 G
Protein
25.34 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

15 Minut
Krok číslo 1
10 min
Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.
Krok číslo 2
3 min
Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.
Krok číslo 3
1 min
Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.
Krok číslo 4
1 min
Žloutek dejte na maso.
Klasický tatarský biftek

Krok číslo 1 z 4

Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 2 z 4

Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 3 z 4

Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 4 z 4

Žloutek dejte na maso.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno