Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Klasický tatarský biftek

Klasický tatarský biftek

(0)
15 min
Snadný
Příprava tatarského bifteku představuje malý rituál. Tatarák je na jídelním lístku téměř každé restaurace a objevuje se na většině oslav. Mnozí z nás by si ho rádi připravili doma, i když jen na svátky. Ve skutečnosti se jedná o velmi jednoduchý pokrm, který zvládne i nezkušený kuchař. Stačí se držet několika jednoduchých pravidel. Jedním z tajemství vynikajícího tataráku je kvalitní maso. Nesmí být staré a nemalý význam má i to, z jaké části pochází. Nejlepší je svíčková, ale hodí se i hovězí roštěná nebo kýta. Důvěryhodný dodavatel masa vám jistě poradí! Co by měl obsahovat klasický hovězí tatarák? Kromě čerstvého masa také marinované houby, nakládané okurky a cibuli. Nemělo by chybět ani aromatické koření, které dodá tataráku ten správný charakter. Skvěle poslouží tekuté koření MAGGI a sůl s pepřem. Před přípravou dejte maso na chvíli do lednice, protože se pak lépe krájí. Vedle masa položte zálivky a na vrchol šišky položte žloutek. Tento tatarák můžete podávat při slavnostní večeři i při méně formální příležitosti. Ať už se jedná o jakoukoli příležitost, překvapíte své hosty dokonalou chutí, strukturou a formou klasického tataráku. Zajímavé je, že ačkoli se jedná o velmi působivý pokrm, je poměrně levný a jednoduchý na přípravu.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
hovězí maso
400  g
žloutek
4  ks
kyselé okurky
120  g
marinované houby
120  g
cibule
120  g
MAGGI Tekuté koření
4  kapky
olej
2  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
5.9 G
Energie
286.1 kcal
Tuky
17.8 G
Protein
25.3 G
Informace na porci

Postup

15 Minut
  • Krok číslo 1

    10 min
    Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.
  • Krok číslo 2

    3 min
    Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.
  • Krok číslo 3

    1 min
    Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.
  • Krok číslo 4

    1 min
    Žloutek dejte na maso a podávejte.
Klasický tatarský biftek

Krok číslo 1 z 4

Maso (z hovězí svíčkové, roštěnce nebo kýty) můžete nadrobno nasekat nebo umlít, či požádat o namletí v obchodě. Pokud chcete maso škrábat nebo sekat, vložte je na pár minut do ledničky, aby se lépe krájelo.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 2 z 4

Před podáváním je podle chuti smíchejte s olejem, Tekutým kořením MAGGI, solí a pepřem.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 3 z 4

Vytvarujte tatarský biftek podle obrázku, kolem rozložte nadrobno nasekané okurky, cibuli a houby.

Klasický tatarský biftek

Krok číslo 4 z 4

Žloutek dejte na maso a podávejte.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
1 + 4 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Cenově dostupný
  • česká kuchyně
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Fotbalový zápas
  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • jiný
  • Keto-Friendly
  • Malé jídlo
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Oslava
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Přátelé
  • Předkrm
  • Příprava za studena
  • Rande
  • S masem
  • Top jídla
  • Úvodní chod
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies