Italská omeleta
15min
Snadný
Objevte recept pro dokonalá rána! Tato kombinace navždy změní váš pohled na klasickou omeletu.Je to právě MAGGI Tekuté koření a výrazný parmezán, které dodají jemným vajíčkům neopakovatelnou chuť. Pomyslnou třešničkou na omeletě se pak stanou cherry rajčata a čerstvá bazalka, která provoní den vám i člověku, kterému snídani nachystáte. Snídaně se rázem stane nejen nejdůležitější, ale i nejpříjemnější částí dne.
vejce
4 ks
hladká mouka
2 lžíce
mléko
2 lžíce
máslo
2 lžíce
2 lžičky
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
cherry rajčátka
10 ks
bazalka
1 snítka
strouhaný parmazán
20 g
.
Výživové údaje
Energie
172.64 kcal
Protein
6.18 G
Sacharidy
4.53 G
Tuky
14.57 G
Informace na porci
Postup
15 Minut
Krok číslo 1
5 min
Vejce rozklepněte do středně velké misky, přidejte mouku, mléko, MAGGI Tekuté koření a vše promíchejte do hladka. Dle chuti přidejte sůl a pepř.
Krok číslo 2
5 min
Rozehřejte pánev a nechte na ní rozpustit 1 lžíci másla. Až se máslo rozpustí, vlijte do pánve připravenou směs. Na mírném ohni pak omeletu opékejte dvě minuty z každé strany. Pokud máte raději vláčnější konzistenci, omeletu opékejte jen minutu a půl z každé strany.
Krok číslo 3
5 min
Omeletu posypte horou nastrouhaného parmezánu, přidejte nakrájená cherry rajčata a nakonec vše ozdobte lístky bazalky. Omeletu přeložte napůl a servírujte.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0