Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Italská omeleta

0
15 min
Snadný
Objevte recept pro dokonalá rána! Tato kombinace navždy změní váš pohled na klasickou omeletu.Je to právě MAGGI Tekuté koření a výrazný parmezán, které dodají jemným vajíčkům neopakovatelnou chuť. Pomyslnou třešničkou na omeletě se pak stanou cherry rajčata a čerstvá bazalka, která provoní den vám i člověku, kterému snídani nachystáte. Snídaně se rázem stane nejen nejdůležitější, ale i nejpříjemnější částí dne.

Ingredience

-
2
+

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vejce
4 ks
hladká mouka
2 lžíce
mléko
2 lžíce
máslo
2 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
cherry rajčátka
10 ks
bazalka
1 snítka
strouhaný parmazán
20 g

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
172.64 kcal
Protein
6.18 G
Sacharidy
4.53 G
Tuky
14.57 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

15 Minut
Krok číslo 1
5 min
Vejce rozklepněte do středně velké misky, přidejte mouku, mléko, MAGGI Tekuté koření a vše promíchejte do hladka. Dle chuti přidejte sůl a pepř.
Krok číslo 2
5 min
Rozehřejte pánev a nechte na ní rozpustit 1 lžíci másla. Až se máslo rozpustí, vlijte do pánve připravenou směs. Na mírném ohni pak omeletu opékejte dvě minuty z každé strany. Pokud máte raději vláčnější konzistenci, omeletu opékejte jen minutu a půl z každé strany.
Krok číslo 3
5 min
Omeletu posypte horou nastrouhaného parmezánu, přidejte nakrájená cherry rajčata a nakonec vše ozdobte lístky bazalky. Omeletu přeložte napůl a servírujte.
Italská omeleta

Krok číslo 1 z 3

Vejce rozklepněte do středně velké misky, přidejte mouku, mléko, MAGGI Tekuté koření a vše promíchejte do hladka. Dle chuti přidejte sůl a pepř.

Italská omeleta

Krok číslo 2 z 3

Rozehřejte pánev a nechte na ní rozpustit 1 lžíci másla. Až se máslo rozpustí, vlijte do pánve připravenou směs. Na mírném ohni pak omeletu opékejte dvě minuty z každé strany. Pokud máte raději vláčnější konzistenci, omeletu opékejte jen minutu a půl z každé strany.

Italská omeleta

Krok číslo 3 z 3

Omeletu posypte horou nastrouhaného parmezánu, přidejte nakrájená cherry rajčata a nakonec vše ozdobte lístky bazalky. Omeletu přeložte napůl a servírujte.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno