Každý z nás s optimismem čeká na začátek grilovací sezóny. Vážíme si možností, které nám vaření venku nabízí. Šťavnatá porce masa, která je předem marinovaná, je ideálním nápadem na večeři pro opravdové milovníky masa. Lze ji podávat s různými přílohami, díky čemuž je tento pokrm mimořádně všestranný a vhodný pro každou příležitost. Šťavnatou grilovanou vepřovou panenku lze podávat s bramborami, sadou salátů, hranolky a také s různými omáčkami. Stojí však za to vědět, jak ji správně připravit, aby se při grilování rozvinula plná chuť a výrazné aroma.
Grilovaná vepřová panenka - jak ji připravit?
Šťavnatá vepřová panenka na grilu jistě uspokojí naše jazýčky. Klíčem k úspěchu tohoto pokrmu však není nic jiného než správně připravená marináda. Obvykle se připravuje s česnekem, vinným octem, olejem, rozmarýnem a sladkou paprikou. Existuje však mnohem více marinád na vepřovou panenku, v závislosti na tom, zda dáváme přednost mírným, nebo třeba pikantním pokrmům. Pamatujme si však, že zde nejsou klíčové samotné ingredience marinády, ale doba marinování. Mnoho lidí nechává maso marinovat jen pár hodin, což absolutně nestačí. V tomto případě se vyplatí řídit se jednoduchým pravidlem - čím déle, tím lépe. Nechme tedy maso marinovat celou noc, nebo nejlépe i druhý den. Díky tomu bude maso měkké, šťavnaté a také nasáklé vůní a chutí směsi koření
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití