Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Vařte chytře
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat
  • Recepty
  • Vařte chytře
  • Produkty
  • O Maggi
  • Přihlásit se
  • Snídaně
  • Obědy a večeře
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5-ti minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Drůbeží paštika s želé

Drůbeží paštika s želé

(0)
40min
Náročný
Drůbeží paštika s želé bude skutečnou pastvou pro vaše smysly - nadpozemsky nejen chutná, ale i vypadá! Jemnost, kterou játrům dodá odpočinek v mléce, skvěle doplní neobvyklá vůně hrušek a výrazná chuť brandy. Skutečnou třešinkou pak bude klikvová poleva, která dodá paštice originální vzhled a jako kuchaři vám zajistí věčnou slávu!

Ingredience

8

Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuřecí játra
600  g
mléko
500  ml
máslo
200  g
cibule
1  ks
hruška
1  ks
brandy
100  ml
česnek
3  stroužky
MAGGI Tekuté koření
4  lžíce
sušený tymián
1  špetka
černý pepř
1  špetka
tymián
1  snítka
klikvová zavařenina
4  lžíce
želatína
1  lžička
lístky plocholisté petržele
1  svazek
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Energie
391.54 kcal
Protein
16.41 G
Sacharidy
15.75 G
Tuky
26.28 G
Informace na porci

Postup

40 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Játra zalijte mlékem a uložte na noc do ledničky.
  • Krok číslo 2

    10 min
    V hrnci nebo na větší pánvi rozpusťte 2 lžíce másla. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek a tymián. Smažte za občasného míchání asi 5 minut na středním ohni.
  • Krok číslo 3

    3 min
    Pak přidejte na kostky nakrájenou hrušku a smažte vše ještě asi 3 minuty.
  • Krok číslo 4

    3 min
    Osmažené suroviny odsuňte na okraj pánve a přidejte játra. Zvyšte plamen a smažte dál asi 3 minuty.
  • Krok číslo 5

    5 min
    Smíchejte vše, co je na pánvi, přilijte brandy nebo koňak a svařte. Asi po 1 minutě dochuťte MAGGI Tekutým kořením, pepřem a sejměte z ohně.
  • Krok číslo 6

    1 min
    Játra umixujte se zbytkem másla do hladké pěny. Hmotu nalijte do nádoby asi do 3/4 výšky. Vše uložte do ledničky.
  • Krok číslo 7

    1 min
    Želatinu zalijte 4 lžícemi studené vody.
  • Krok číslo 8

    10 min
    Klikvy rozmixujte a vložte do rendlíku. Zahřívejte na malém ohni a po chvíli přidejte nabobtnalou želatinu.
  • Krok číslo 9

    5 min
    Velmi důkladně míchejte, dokud se želatina nerozpustí, a dbejte na to, aby nezačala vařit. Zchladlé klikvy rozlijte rovnoměrnou vrstvou na vychlazenou paštiku. Uložte na noc do ledničky.
  • Krok číslo 10

    1 min
    Dokonale chutná s čerstvým pečivem nebo s topinkami.
Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 1 z 10

Játra zalijte mlékem a uložte na noc do ledničky.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 2 z 10

V hrnci nebo na větší pánvi rozpusťte 2 lžíce másla. Přidejte nakrájenou cibuli, česnek a tymián. Smažte za občasného míchání asi 5 minut na středním ohni.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 3 z 10

Pak přidejte na kostky nakrájenou hrušku a smažte vše ještě asi 3 minuty.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 4 z 10

Osmažené suroviny odsuňte na okraj pánve a přidejte játra. Zvyšte plamen a smažte dál asi 3 minuty.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 5 z 10

Smíchejte vše, co je na pánvi, přilijte brandy nebo koňak a svařte. Asi po 1 minutě dochuťte MAGGI Tekutým kořením, pepřem a sejměte z ohně.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 6 z 10

Játra umixujte se zbytkem másla do hladké pěny. Hmotu nalijte do nádoby asi do 3/4 výšky. Vše uložte do ledničky.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 7 z 10

Želatinu zalijte 4 lžícemi studené vody.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 8 z 10

Klikvy rozmixujte a vložte do rendlíku. Zahřívejte na malém ohni a po chvíli přidejte nabobtnalou želatinu.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 9 z 10

Velmi důkladně míchejte, dokud se želatina nerozpustí, a dbejte na to, aby nezačala vařit. Zchladlé klikvy rozlijte rovnoměrnou vrstvou na vychlazenou paštiku. Uložte na noc do ledničky.

Drůbeží paštika s želé

Krok číslo 10 z 10

Dokonale chutná s čerstvým pečivem nebo s topinkami.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!

Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Zrušit
Uložit
Načíst více komentářů

Objevte více

  • Předkrm
  • Tapas

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Jednoduchý pečený bůček

    Jednoduchý pečený bůček

    375 min Náročný
  • Kořeněné sledě

    Kořeněné sledě

    15 min Snadný
  • Kuřecí játra na toustu

    Kuřecí játra na toustu

    30 min středně pokročilí
  • Boloňské těstoviny

    Boloňské těstoviny

    80 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies